Tabi menderes tekstil sadece çarşaf satmıyor ama ana ürün baskılı çarşaf...
Diğer sattığı ürünler döşemelik kumaş, Bez ayağı ( JO ANN STORES'e satıyor bez ayağını), baskılı ve baskısız çarşaf ( ikea)
3. çeyrekte meşhur MACY'S e flanel kumaş, baskılı ve baskısız çarşaf sattı.
Bu yüzden 3. çeyrekde Denizli çarşaf ihracatı ile menderes tekstilin tekstil ihracatı oranı 71% geldi. Çarşaftan başka şeyler çok sattı çünkü o çeyrekte
Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır
temkinki hareket edip %65 baz almış sn 3:45.. %70in altı olmamalı sadece çarşafta. diğer ürünlerin katkısı da var..
bu yıl iki açıdan pozitif geçer iç piyasada:
1.mobilya harcamaları çok iyi gidiyor..
2.yeni ev kampanyalarıyla ev tekstil ihtiyacı..
kurun yükselmemesi ihracatıçıları rahatsız etse de iç piyasa bir nebze bizi rahatlatır.. buna ek olarak da yüksek döviz borcu bakımından sınırlı olarak kambiyo gideri yazmamıza neden olur..
bu çeyrek bilançosunu merakla bekliyorum..
teşekkürler tekrar sn 3:45
sevgili üç_kırkbeş 750m ile 900m arası yıl sonu kar beklentim var. bu beklentim faaliyet kaynaklı iyimser ve kötümser duruma göre belirledim. özkaynak değerleme ile ilgili oluşabilecek ilave karı bunların dışında tuttum.(şirketin değerlme yapıp yapmayacağını bilemeyiz yaparsa kar fena gelir.) 750 aşağı beklenmedik bir durum olursa gelir. bunun altı şimdilik zor. ciro ise 1.2 milyar çeyreklik altı zor 1.5 üst sınır olur. 1.3- 4 son verdiğiniz tabloya göre benim beklentim oldu. 110m enerji 270-300m civarı tarım. 900m 1m arası tekstil olur.
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
Şirketin ihracatı bu Ihracat verisine paralel gelirse, iç piyasanin 3.ceyrekten bile daha iyi gelmesi çok olası. Çünkü iç piyasa çok canli.
Kredi karti verileri bunu gösteriyor.
Son dönemde ki fiyatin tersine bilanco güzel gelirse patronun 40 mln lotu satması kolaylaşır. 2021 yılında Naci Ağbal gorevden alinip kur patlamasaydi 3-3,50 arasi satis planlari vardi. Aradan gecen 2 yila yakin zamanı ve enflasyonu goz önüne alirsak 7,5 tl cok düşük kaliyor.
Kim bilir Rıza nın vardır bir plani.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri