Sayfa 554/997 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    KAKO...dan dolayı beyin melekeleri sekteye uğramış olduğu ilk başta gözlemlenebilen bir mafya bozuntusunun ,başkasının kaleme

aldığı belli olan (o analiz beyinden çıkamaz,doğru yanlışlığını kastetmiyorum) bir video paylaşımı neden bu kadar gündem olur.

Zaten M.A denilince BOLU-HENDEK-SAPANCA Bermuda Üçgeni ve BEYAZ TOROS sendromu canlanır.Gidin o zatı doğudaki halka sorun.Bu bilinmedik bir olay değil.
    hocam akıllı dürüst zeki insansın. mesaj yazsam yardım istesem hiç üşenmeden cevap veriyorsun. doğruya doğru.

burda akıllı geçinen akşama kadar yazan tipler var, işin düşüp bir şey sorsan cevap bile vermiyor. neyse. o başka.

ama bu tür mevzular açılınca her tr vatandaşı bence şunu demeli "savcılar hemen araştırsın, cep tel sinyallerine bakılsın dedikleri doğru mu?"

sadece bu kadar.

bak çok objektif yazdım.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Mehmet boynukalın tweet attı soğudum,Sibel can göbek attı ısındım,MEHMET ALİ ERBİL türbeye gitti kaynadım...

Temel hayat felsefesinin dinamiklerini başkasının o yoldaki duruşuna göre şekillendiren ilk başta KENDİNE SAYGISIZLIK ETMİŞTİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    hocam akıllı dürüst zeki insansın. mesaj yazsam yardım istesem hiç üşenmeden cevap veriyorsun. doğruya doğru.

burda akıllı geçinen akşama kadar yazan tipler var, işin düşüp bir şey sorsan cevap bile vermiyor. neyse. o başka.

ama bu tür mevzular açılınca her tr vatandaşı bence şunu demeli "savcılar hemen araştırsın, cep tel sinyallerine bakılsın dedikleri doğru mu?"

sadece bu kadar.

bak çok objektif yazdım.
    Araştırmaları gerekiyor.Bu ülkede 4 şahsın tonlarca rüşvet aldığını gördük(halkbnk vs.).İddialar araştırmalı ve özellikle 2 şahıs
    hakkında benimde kuvvetli şüphelerim var.

Benim burada zorlandığım bir organize suç örgütü liderinin yön vermesi.HA DİYECEKSİNİZ, önemli olan ihbardır.ihbarı kimin yaptığı önemli değil,o da doğru..

Birazda o kadar çok olay gördük ki,bunlar beni şaşırtmadı.50 MİL EURO rüşvet,yolsuzluklar,mafya-siyaset ilişkisi...
    BU iddialar bu toplum için vakayi olağan gibi...MALESEF..

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Temel hayat felsefesinin dinamiklerini başkasının o yoldaki duruşuna göre şekillendiren ilk başta KENDİNE SAYGISIZLIK ETMİŞTİR

Elbette başkasının söylemleri yada davranışlarına göre olmuyor bu değişimler, bu tür şeyler bazen kişinin inandığı değerleri daha keskin araştırıp çok boyutlu sorgulamasına neden oluyor...
    Daha önceden çok inançlı ve ihlaslı bir kişide olabilir veya tam tersi...
    Bu tür olaylar genellikle katalizör oluyor ve bazı insanların dönüşümünü hızlandırıyor..

Bire bir bu süreci yaklaşık 10 yıl içinde şahsen kendim yaşadım...
    Ama hiç bir zaman kendime saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum bilakis asıl o süreçte aydınlandığıma inanıyorum...

2010 yılları civarı hızlı iflasların olduğu sene,
    Bursa'da İplik Boyama/Dokuma/BAskı gibi tekstil şirketleri battı,el değiştirdi..

Doğudan gelen işadamları adı altında( ne olduğu bilinmeyen/tanınmayan) insanlar türedi..
    15 mil.USD, 20 milyon USD bastırdı,nakit boyahaneleri satın aldı. İnegölde de bu devirler çok..

Uyuşturucu/PKK parası nerelerde aklanıyor bilen var mı?
    Bugün herhangi bir bankadan milyon USD üzerinde havalelerde, MASAK bilgilendiriliyor..

Doğudan gelen biri 15 milUSD nakit yatırıyor bankaya ve bankaya borcunu kapatıp şirketi üzerinden parasını
    aklamaya devam ediyor.. Kaynağı soran var mı? YOK sanırım..

Yüksek faizli borçla çalışan sanayi firmaları eldeğiştirdi,
    Bursa ile alakası olmayan DOĞULU vatandaşlar
    tarafından satın alındı..
    Hatta 1 tanesi, Uludağa çıkarken çekirgenin üstünde büyük bir oteli de fazla
    parası olduğu için, boyahane ile birlikte devraldı. Kredi yok, çek yok,senet yok.nakden,peşin..!

Benim bildiğim 4 firma KÜRT İŞADAMLARI tarafından satın alındı...

Devlet isterse PKK/Uyuşturucu trafiğini anında çözer..! Ama politikacılara iş gelince..

ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.

7. DAX ve ESTX50 biraz daha zorlasa rekor kapanış yapacaklar...
    Bu akşam ve Pazartesi uzakdoğu nasıl olur bilinmez ama, bu haliyle bizde pazartesi sabahı iyi bir GAP var gibi...
    Bayram tatili riskini alamayıp satanlara ucuza mal kaptırmaz bunlar...
    Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu:
    Türkiye de, Müslümanlık buysa ben Müslüman değilim diyen insanlar ortaya çıkmaya başladı
    Olabilir.

Laik seçmen ve partileri mevcut yöneticilerin islamı tam uygulamadığını gerçek islam uygulansa herşeyin mükemmel olacağını anlatırlar.

Sayfa 554/997 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •