Sırp Ordusunun Kosova Sınırını geçtiği haberleri de var. Sınıra konuşlandı haberleri de var.
Sırp Ordusunun sınırı geçtiğini sanmıyorum, sınır ihlalleri vardır, sınır çatışmaları da olabilir. Sırp Ordusu sınırda. Yüksek ihtimal saldıracaklar.
Sırp Ordusunun Kosova Sınırını geçtiği haberleri de var. Sınıra konuşlandı haberleri de var.
Sırp Ordusunun sınırı geçtiğini sanmıyorum, sınır ihlalleri vardır, sınır çatışmaları da olabilir. Sırp Ordusu sınırda. Yüksek ihtimal saldıracaklar.
@erefefik
Kosova Mitroviçe'de sirenler çalıyor...
@erefefik
Çinde savaş çıkar mı usta
https://www.yenisafak.com/foto-galer...2067331?page=1
Siirt’te 'yer altından ses geliyor' iddialarına AFAD'dan incelemeİlginç haber...Bazı köylüler de özellikle gece saatlerinde ses geldiğini ve köyün yakınındaki baraj suyunun boşlukları doldurduğunu ve sesin o nedenle geldiğini düşündüklerini söyledi.
@erefefik
Bilmiyorum. Bugün Pelosi'nin uçağı Tayvan'a gelse, uçağı düşüreceklerdi. Savaşın çıkması için Çin'in saldırması gerekiyor. Çünkü nükleer silahlar kullanılacak. Milyarlarca insan ölecek. Bu katliam sonrasında hayat yine devam edecek. Çocuklar yine okullara gidecekler. Okula giden çocuklarına, tarih diye anlatacakları masalları ayarlıyorlar bence.
Önce bize Çin saldırdı, biz de kendimizi koruduk diyeceklerdir. Bunun doğruluğu olmalı, işi kılıfına uydurmalılar.
@erefefik
Yer İmleri