Sayfa 554/1006 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Nohut Beyim ..burda Hafize hanımla ilgili bu haber ilk paylaşıldığında doğru olup olmadığını ilk sorgulayan benim . bulunduğu mevkinin tölaranslı olunması gerektiğini söylediğiniz Tam da o sebepten MB başkanlığı gibi ciddi makam sahibiyseniz eğer daha dikkatli olmak zorundasınız ,,işinizi iyi yapmanız yetmez hal hareket tavır yöntemlerinize hatta özel hayatınıza bile .çünkü siz gözönündesinizdir .

Kaldıkı ülkenin geçtiği şu zor günlerde Ekonominin kurtarıcısı gözüyle göreve getirilen ekibin önemli bir parçasıysanız eğer ..tüm gözler üstünüzde ise 3 kez düşünüp 1 kez konuşmalı ve hareket etmelisiniz Özel yaşamınız dahil .ayrıca MB binasının içinde gerçekleşiyorsa hikaye,özel alan olmaktan çıkmış kamu alanı olmuştur
    mevkinin sorumluluğu gereği daha temkinli davranmak yerine tam tersi
    Mevkinin gücüyle relaks umursamaz fütursuz davranıyorsanız eleştirilir ..esas eleştiri noktam budur benim şahsen ..Biletini keselim , sallandıralım kazığa oturtalım demiyorum ..eleştiriyorum

Konu hakkında tüm yazılanların hangi sayiklerle amaçlarla yazıldığına dair niyet okuyamam ..kendilerini bağlar
    Ha birde arkadaşın biri okul müdürü ,başhekim vs. gibi örneklerden yola çıkıp bir ton yanlışlara dikkat çekip ,görece daha küçük olduğunu varsaymış
    daha büyük yanlışlar ,,geleneksel hale gelmiş yanlışlar ,,yapılan yanlışı düzeltmez ..bu yaklaşımın kendiside yanlış
    bende gaye hanıma değil babasına taktım... ama konuyu gaye hanım üzerinden algı yapıyorlara getirilmek istendi.

zaten hep böyle olur.. küçük büyük fark etmez yanlış olan bir şeyi eleştirirsin hemen konu algı yapıyora getirirler alaya alırlar

minnak akılları bunu salgılıyor demekki.

konu geldi gaye hanımın süt sıcaklığına.. zaten ondan sonra ben başka şeyleri sorgulamaya başlıyorum.

ben insansam karşımdaki ne ?

senelerdir rüya kitabı satılıyor bu vatandaşa.. senelerdir aynı filmi izliyoruz.

işin acı hali bu.

2.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    +++

tebrikler abi...

vurun, yakaladığınızda vurun bu HIRSIZLARA
    Siyasetin malvarlığına etkisi incelendiğinde sınıfta kalır alayı… açıklasın alayı önceki malvarlığı şimdiki malvarlıklarını olumlu olumsuz konuşalım çok basit. Az biraz zeka yeterli. çok lafı edilmiştir arkasından iyi kötü çok şey konuşulmuştur ama eski başbakan Adnan Menderes oğluna başbakan olduğu sürece ticareti yasaklamıştır. Şimdikiler vasfı ne ki miting yapabiliyor. Tesadüf bu satırları yazarken Batış Manço Halil İbrahim sofrası çalıyor arka planda

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bu iş sürüncemede kaldığı sürece daha kötü..

değişecek ise bugün halledilmeli.

isterse gaye koltukta 100 sene kalsın..banane.

babası gitsin kardeşim. !

bu mesele zaten durduk yere çıkıp belgeler boşuna sızdırılmadı.

damatgiller tarafında ciddi çekişmeler var.

pasta kaynaklı.. kim kimi yerse..

izliyoruz..

4. Bu kulaklar neyi duydu biliyor musunuz seneler önce? Adam yeğenine söyledi”Niye daha önce söylemedin hakimi değiştirirdik “
    İşte o yüzden ne yapıp ne edin yükünüzü doldurun , siyaset yüzünden tarafgirlik yapmayın. Çulsuz kalmayın yanarsınız. İktidar gitmeli yenisi kendini denetleyecek mekanizmaları işlevsel hale getirmeden kıvrak olun kendinizi en azından finansal anlamda kurtarın

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    siz onu bir de sahilde Akbük te otel yapılamaz yere çatır çatır kendi otelini yaptıktan ve plajı da kapattığıınan dolayı denize giremeyen yazlikcilara sorarsanız aynı seyleri siylemeyeceklerdir.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    50 oteli varsa, birinde bu sorun yaşandıysa,hemen kötülemeyelim....

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İktidar gitmeli yenisi kendini denetleyecek mekanizmaları işlevsel hale getirmeden kıvrak olun kendinizi en azından finansal anlamda kurtarın
    iktidarın bir yere gittiği yok,devam ediyor..Eder de..!
    Aksini düşünmeme rağmen, değiştirecek güç ve halk iradesi ortada yok...
    Pakistan,arjantin, biraz iran ve lübnan karışımı bir ülke.. bu hedefe ulaştık!!
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bu iş sürüncemede kaldığı sürece daha kötü..

değişecek ise bugün halledilmeli
    Eskiden HAFTA SONU gazetesi vardı..
    kim ne yaptı? nerede falan filan..gayriciddi, magazinel şeyler..
    Şimdi tweeter var..
    Misliyle beteri..Faydalı mı,zararlı mı? tartışmalı...
    Son düzenleme : keremalkm; 21-01-2024 saat: 13:11.

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    siz onu bir de sahilde Akbük te otel yapılamaz yere çatır çatır kendi otelini yaptıktan ve plajı da kapattığıınan dolayı denize giremeyen yazlikcilara sorarsanız aynı seyleri siylemeyeceklerdir.
    bursa'dan bakınca öyle görünüyordur belki
    mesela benim de yargıda hiç davam yok, bana göre adalet bakanı mükemmel ötesi çalışıyor..

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    50 oteli varsa, birinde bu sorun yaşandıysa,hemen kötülemeleyelim..
    Kaç otele kadar toleranslı olmamız gerekiyor? 5/10 . Sektör ortalaması kaçtır ?

8.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bursa'dan bakınca öyle görünüyordur belki
    mesela benim de yargıda hiç davam yok, bana göre adalet bakanı mükemmel ötesi çalışıyor..
    Aman aman olmasın zaten. Gırtlağına çöküp paranı alsınlar ses etme. Hiç olmazsa sadece paran gider öteki türlüsü sürprizli. Kimin dayısı kuvvetliyse ona göre borçlu da çıkabilirsiniz.

Sayfa 554/1006 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •