Sayfa 552/1006 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 4,409 - 4,416 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    o yurttaş kendini cilalıyor... aslında konudan bahsederken, kendiyle ilgili yazıyor.

kendisinden pek hazzetmesem de nassim taleb'in bu hususla ilgili güzel bir tümcesi ya da tümceler öbeği vardı. dur onu bulup yazayım buraya
    Adnan hocanın mehdinin özelliklerini sayarken aslında kendini tarif etmesi gibi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Nohut Beyim ..burda Hafize hanımla ilgili bu haber ilk paylaşıldığında doğru olup olmadığını ilk sorgulayan benim . bulunduğu mevkinin tölaranslı olunması gerektiğini söylediğiniz Tam da o sebepten MB başkanlığı gibi ciddi makam sahibiyseniz eğer daha dikkatli olmak zorundasınız ,,işinizi iyi yapmanız yetmez hal hareket tavır yöntemlerinize hatta özel hayatınıza bile .çünkü siz gözönündesinizdir .

Kaldıkı ülkenin geçtiği şu zor günlerde Ekonominin kurtarıcısı gözüyle göreve getirilen ekibin önemli bir parçasıysanız eğer ..tüm gözler üstünüzde ise 3 kez düşünüp 1 kez konuşmalı ve hareket etmelisiniz Özel yaşamınız dahil .ayrıca MB binasının içinde gerçekleşiyorsa hikaye,özel alan olmaktan çıkmış kamu alanı olmuştur
    mevkinin sorumluluğu gereği daha temkinli davranmak yerine tam tersi
    Mevkinin gücüyle relaks umursamaz fütursuz davranıyorsanız eleştirilir ..esas eleştiri noktam budur benim şahsen ..Biletini keselim , sallandıralım kazığa oturtalım demiyorum ..eleştiriyorum

Konu hakkında tüm yazılanların hangi sayiklerle amaçlarla yazıldığına dair niyet okuyamam ..kendilerini bağlar
    Ha birde arkadaşın biri okul müdürü ,başhekim vs. gibi örneklerden yola çıkıp bir ton yanlışlara dikkat çekip ,görece daha küçük olduğunu varsaymış
    daha büyük yanlışlar ,,geleneksel hale gelmiş yanlışlar ,,yapılan yanlışı düzeltmez ..bu yaklaşımın kendiside yanlış

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Bu konuyla alakalı son bir kez .Bitti.

4. Yeniçağ gazetesi yazarı Remzi Özdemirin YouTube de yaptığı karıncalar TV programında bu şikayetin CB iletişim başkanlığı tarafından sızdırıldığını buna ilişkin bir MB müfettişlerinin inceleme yaptığını. RTE ve Mehmet Şimşeğin Hafize Gaye hanım dan rahatsız olduğunu. Direk görevden alarak piyasaya sıkıntı vermek yerine. Böyle bir olay ile istifaya zorlamak oldu da istifa etmezse görevden alınacağını yeni başkanın Cevdet Akçay in başkan olarak atanacağını söyledi. Bunlar duyum ve söylenti olduğunu söyledi.

5. Hafize hanım olayında açıklama yapması gereken birim Merkez Bankası iletişim ve dış ilişkiler birimi olması gerekmez mi. Hafize hanım Twitter dan açıklama yapıyor. Bu da garip geldi.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hafize hanım olayında açıklama yapması gereken birim Merkez Bankası iletişim ve dış ilişkiler birimi olması gerekmez mi. Hafize hanım Twitter dan açıklama yapıyor. Bu da garip geldi.
    Eğer müfettişler inceleme yapıyorsa inceleme bştene kadar mb de kimse kendini bağlayıcı açıklama yapamaz. Yok böyle bir şey diye açıklama yapan kişi müfettişler var dedi mi abd li hanımdan önce giderler.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Bu konuyla alakalı son bir kez .Bitti.
    Bittiyi hangi anlamda kullandın bilmiyorum ama bencede bitti gitti
    bir halt olacağı yok.

8. Günaydın.
    Maliye bakanlığı ni ingiltere den, merkez bankası ni Amerika dan gelen birine, bir ara da İçişleri bakanligi ni Saral lara bağlayan iktidar da sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Olmaz olamaz prensip olarak "yerli ve milliligimize" zarar vermesin.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 552/1006 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •