Dediğim gibi rutin bir durum ülke kredi notu görünümü değişince şirket ve bankaları da aynı seviyeye çekiyorlar maximum...
Yıllardır böyle zaten... Ekstra bir durum yok...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dediğim gibi rutin bir durum ülke kredi notu görünümü değişince şirket ve bankaları da aynı seviyeye çekiyorlar maximum...
Yıllardır böyle zaten... Ekstra bir durum yok...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başkanı 6lı çete tabir edilen oluşum getirdi diye okumuştum. Bu adamlar gerçekten varsa arkasında kolay kolay yerinden kımıldatamazlar.
Seanslık olabilir açılışta filan... Sonra yoluna girer neresiyse yolu... [emoji106]CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bloomberght de, 2022 doğal gaz Rusya ödemesinin (ertelenen) hala yapılmadığını konuşuyorlar..
Ne kadar acaba?
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne ettiyse bana kaderim etti
kurduğum hayaller zamansız bitti
ruhum başka canda toprağa gitti
beklemek ibadet kalmak zulümdür
ALİ TEKİNTÜRE
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bear_Bull
@BearBull26
Bence söylenti. Bist 100 İlk usd direnç geçen cuma kapanışında kırılmıştı.İkinci direnci de bu hafta kırdı.USd bazında bu iki direncinde bugün 2. nin altına sarkmasına rağmen üstünde kaldı.
Böyle zamanların asparagası söylentisi bol olur. Yoksa malı nasıl sattıracaksın millete.
Esas alttan gelen kanalla birlikte oluşan bir üçgen var bunun üstüne atabilirse daha olumlu olur.
Oluşan bu grafik bana söylenti olduğu yorumunu yaptırıyor.Yoksa bu grafik gereğini yapardı.
Böyle zamanlarda genelde olumlu bir haber peşine malsız olanlara pek alım fırsatı vermeden yukarı olur.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri