Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
bu günkü yükselişin sebebini buldum :
Onedio
@onedio
·
45d
Bugün Türkiye’nin herhangi bir yerinde cep telefonu kameralarına herhangi bir ayı yakalanmadı.
Çünkü ayılar kış uykusuna yattı...
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
isimden bagimsiz bence asil soru su; yeni gelen guclu TL politikasini terk edecek mi
ederse dolarda onumuzdeki 3-5 aylik donemde bir hareket olur
TL deger kaybedip ederini bulursa, tepeden usd satip tahvile girenler ile para gelir ulkeye ve turizim sezonu ile de kur dengelenir kopuk gider diye dusunuyorum
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
TL degerini bulmazsa, turizm / sanayi cokecek ve cok ciddi bir issizlik olacak. bu daha tehlikeli
enflasyonu indirmek icin baska sans yok. TL ederine geldikten sonra, disaridan tahvile para da gelir ve normallesme sureci ile enflasyonu da indirirler
tabiki kamu dahil herkes kemer sikacak
2026 da yeni bir veri seti olacak tuik bazı kalemleri çıkarıyor veya ağırlığı düşürülecek ,
2026 askeri geçim yardımı diye bir sistem oluşucak ama bütçe nereden çıkar onu anlatan yok çünkü seçim yatırımı bu pilot bölge ile başlatacaklar , 2026 ekonomist dergisinin kapağında çok karışık geçiceği ile ilgili görseller kullanılmış ,
2026 2. çeyreğinden sonra 2027 nisan veya kasım erken seçim hikayesine oynarlar
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
kasım - aralık enflasyon verisini düşük gelecek beklentisi var piyasada öyle üflenmiş herşey tuikin elinde maaş zamları vs ayar ona göre çekilecek beklentisi , bu arada oynayacağı fark seneye yayıldığı söyleniyor .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri