Öbür sayfada 9 aylık bıLanconun çok kısa özetini yapmiştim. Mali yapısı cok saglam. Karlılık oranı çok iyi. Şirket yonetımini kutluyorm
Öbür sayfada 9 aylık bıLanconun çok kısa özetini yapmiştim. Mali yapısı cok saglam. Karlılık oranı çok iyi. Şirket yonetımini kutluyorm
Böle temettü vercek kaç şirketvar
Bir cok şirket bedelli sermaye artırıpp yatırımcının sırtına bindigi dönemde adamlar hisse bası 2,459 kar payı dagıtacak. Adamları kutlaMaktan başka diycek bit sey yok
20 Aralık pazartesini güzel bir ralli ile kapatıp temettüye hak kazanırız inşallah. 22 Aralık'ta da temettülerle biraz daha lot eklemek güzel olacak
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Temettü olayının aynısını daha 2 gün önce iskenderun demir çelikte yaşadım.. Allah bereket versin, o da güzel temettü verdi.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Hayırlısı olsun iyi aksamlar
GÜNLÜK RSI DEĞERİ : 73,38
HAFTALIK RSI DEĞERİ : 78,82
Sn karayel insallah bu hafta guzel geçecek
Yer İmleri