Sizin anlayışınız elinizde olan hisseler hakkında en ufak olumsuz yazıya hemen saldırmak. Acsel pahalı dedim bu daha da pahalı olmayacağı anlamına gelmiyor. Hisseyi ben kontrol etmiyorum. Biraz temel analizden anlayan herkes Acsel'e pahalı der zaten.
Acsel'i de Durdo'yu da beğeniyorum ama bu fiyatları benim yatırım anlayışıma göre pahalı dememe engel değil. Ben kısa vadeli kar peşinde koşmuyorum.
İyi bayramlar herkes sevdiklerinlerinde nice mutlu seneler geçirsin.
Duran doğanım piyasa değerini neye göre hesapladığını meram ediyorum;)
2013 2 €
2020 2.5€ patron hisse senedi takası
Patron bizlere me anlatsan boş sen git başka formlara yaz gerçekten biz anlaşamıyoruz. Son 4 seneye bak 1 çeyreklere öyle konuş
Al işte biri daha. Bu kafaya ne anlatsan boş. Ben yazılarımda Durdo ile ilgili bir hesap mı yaptım? Şirketi beğeniyorum ama benim uzun vadeli yatırım yapacağım fiyatta değil. Başka hisselere bakarım. Sen 3 liraya 5 liraya almışsındır tutarsın. Bu kadar basit. Ben sana önce şuna bak sonra konuş diyor muyum?
Uv yatırımı yapacaklar beklediğiniz fiyatı yazın herkes kurtulsun
Alican Duran boss İleriZekalıymış ki 20 tl ile takasa girdi😂
Alican Duran Boss uv ciler gibi düşük fiyatı bekleseydi keşke 6 milyon tl ver bir oran satın al biraz daha beklese o paraya daha fazla hisse alabilirdiBunu o düşünemedi malesef
İsmail başkan bilançoyu es geçtin bir kaç cümle dinlemek isterdik açıkçası
Bir gurubumuz var tekrar 10 ları bekliyorBekliyoruz açtık kollarımızı gel duran doğan tahta yapıcı duy sesleri.
Ne tacirlermiş/ne fonmuş bir türlü bitmedi. Bu nedir ya?
Yer İmleri