Sayfa 555/692 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Olur öyle takılmayın.. yeni kararlarınızı etkilemesin.. sizin bir suçunuz yok tahta yapıcı muhtemelen stoplayanları yeniden mallandırmak için yukarı sürmüş.. tersi de olabilir her an..

Geçmişin geçmiş olması için zamanın geçmesi yetmez. Amin Maalouf

Yani geçmişi geçmiş yapacak kişi biziz bırakalım geride kalsın ��

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Günaydınlar;
    Dün kareli başabaş ve azıcık karla boşalttım bugün %6 primli, takibimde bundan başka hisse kalmadı.. Kalmadııııı.
    s
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

2.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Olur öyle takılmayın.. yeni kararlarınızı etkilemesin.. sizin bir suçunuz yok tahta yapıcı muhtemelen stoplayanları yeniden mallandırmak için yukarı sürmüş.. tersi de olabilir her an..

Geçmişin geçmiş olması için zamanın geçmesi yetmez. Amin Maalouf

Yani geçmişi geçmiş yapacak kişi biziz bırakalım geride kalsın ��

s
    Yani 3-4 aydır bir aşağı bir yukarı süründürdü..13 ü buldu bulmadı, Şimdi iki günde 14,7 ben ne diyeyim.. Gelen boştaki paraları buna yükliyecem eğer 1.40 civarına gelirse yoksa 105k ile eylül bilanço 9 aylık oda olmazsa yılsonuna nasılsa ihtiyaç yok , koyacak başka yerde yok, fonda duruyor boş zamanda , hatta eylülde KKM den gelenleri de aktarabilirim başka bir plan olmazsa

3. Her halde borsada bir araştırma yapılıp mali veriler ve beklentiler dikkate alınarak yapılacak bir değerlendirmede ( Bankalar haric) borsanin en ucuz ilk 3 hissesinden biridir..Giciklikta 1...o kesin.Milletten topladıkları bedelli ve halka arzlarla projeleri yapıyorlar ,yatırımcısına da hava alırsınız diyorlar.Ama bilmiyorlardı kefenin cebi yok.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Mayıs 2023 e kadar sıkı bir zirve yapmasını bekliyorum, seçime hisseyi KY nin sırtına yükleyip girmek mantıklı.. gerekirse geri almak çocuk oyuncağı nede olsa! YTD

5. Günaydınlar;
    Bol kazançlar inşallah.. Bu arada bir not:
    Allahtan emekliyiz ve işe ihtiyacımız yok. İşe ihtiyacı olanlara uyarımdır, siz siz olun İŞKUR a başvurmayın, yada yanınıza sağlam birini alarak gidin ve okkanın altına girmeyin. Malum işkur s...ke s...ke size iş buluyormuş son günlerde

6. Günaydın Sn. Şekerli,
    Özellikle Ağrı da iş başvurusunda bulunmak özel riskler içerebiliyormuş okuduk şaşırdık.
    Açılış şimdilik 1.49 olacak gibi görünüyor, 1.50 den yine dönerse dikkatli olmak lazım üzerinde ise ayak ayak üstüne atıp yükselişini zevkle izlerim, ilk hedefim 1.65. YTD

7. Daha önce de söylediğim gibi asıl pozisyonum DYOBY da. Burada sadece 100K lot bırakmıştım. Dün yaşanan Gülşen olayından sonra bu zihniyete ait hissede ortaklığımı daha fazla devam ettirme kararı aldım. Bugün tüm pozisyonumu kapatıp aranızdan ayrılacağım. Bu, buradaki son yazım olacak.

Hepinize bol şans ve kazanç diliyorum sayın arkadaşlarım...

8.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Günaydın Sn. Şekerli,
    Özellikle Ağrı da iş başvurusunda bulunmak özel riskler içerebiliyormuş okuduk şaşırdık.
    Açılış şimdilik 1.49 olacak gibi görünüyor, 1.50 den yine dönerse dikkatli olmak lazım üzerinde ise ayak ayak üstüne atıp yükselişini zevkle izlerim, ilk hedefim 1.65. YTD
    Biz hiç şaşırmadık.. Belediye başkanı ayrı, iş kur müdürü ayrı boşuna AĞRI ismini koymamış büyükler.. Acısı yeni yeni çıkıyor

Sayfa 555/692 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •