Sayfa 555/972 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

gördüğüm lüzum üzerine AES ten bugün öğleden önce şimdilik komple çıkıyorum dostlar. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
    Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.

2.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    PETROL bu fiyatlardan kaçmazdı ama kısmet değilmiş diyelim...

Bu arada enpara güvenilir mi? 500K için %11 faiz veriyor
    Birçok insan bilgilerinin çalındığını belirtmiş forumdananim da. Habersiz karttan para çekildiğini vs. Girmeden okumanizda tavsiye var.
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu arada altın alım satımı yapacaklara bilgi vereyim
    Kuveyttürk senin bankan uygulamasından 1 gram dahi alınabiliyormuş.Makaslarda 24 saat TFX Target gibi uygun.

Fiyat farketmeden her ay 1 gram alacağım, böylece coronadan kaçabilirsek 100 yaşına falan geldiğimde iyi bir birikimim olacak.
    Emir verilebiliyor mu tfx gibi?
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Sn Webster tfxde euro makası çok yüksek yaklaşık 3tl oluyor ne yazık ki o kadar kar edemezsiniz. Tfx al satdan daha çok uzun vadeli trendler için alınıp satılacak bir yer
    Üstad orada trailing stop emri güzel spread çok volatil olmasa...
    Bu sevinen üstadımın kıymetini bilemedi bu forum.
    Asil ve elit bir kalem, bizim gibi mahalle ağzıyla da yazmıyor üstad.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Şu an 5 kuruş Euroda makas...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Benim bankam o tabiki güvenilir.Asıl senin bankan güvenilirmi?

İşin şakası bir yana Kuveyttürk bankası, sorunsuzdur.Altın işinde 1.numara.
    Hatta gram altın veren ATM'leri falan vardı bir ara hala varmı bilmiyorum.
    yalnız bilginiz olsun küvet te hesabım vardı geçen sene forumda da yazdım surekli dolandırıcılar arıyordu küveti de aramıstım bilgileri çaldırmışsınız diye aradan zaman geçti kendileri msj attı dolandırıcılara şifre kaptırmayın diye orada gözümden düştü hesabımı kapattım.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu arada altın alım satımı yapacaklara bilgi vereyim
    Kuveyttürk senin bankan uygulamasından 1 gram dahi alınabiliyormuş.Makaslarda 24 saat TFX Target gibi uygun.

Fiyat farketmeden her ay 1 gram alacağım, böylece coronadan kaçabilirsek 100 yaşına falan geldiğimde iyi bir birikimim olacak.
    üstadım zamanında sokmadınız bizi yok 1400 e gelsin dalalım diye teeee

Aes guzunuz noldu daa
    Prent cikmeyyur
    Nerde o saksakcilar

Sayfa 555/972 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz