Originally Posted by Pestilence Teşekkür ederim üstad fakat altın fonu nasıl eksi getirir onu anlamış değilim Bülten verisine göre onsta düşüş olmuş 4 kuruşluk dolar artışı kurtaramadı demekki
Originally Posted by myfinans Bülten verisine göre onsta düşüş olmuş 4 kuruşluk dolar artışı kurtaramadı demekki Üstat pazartesi kapanış o zaman iyi olur. Kar bekliyordum.
Originally Posted by Pestilence Üstat pazartesi kapanış o zaman iyi olur. Kar bekliyordum. Ziraat altın fonu da - 0,43 yapmış bugün. Dolar efendi gene 7,80 oluyor neredeyse (maalesef) Ons'ta iyi Pazartesi artı yazar herhalde altın fonları.
Originally Posted by myfinans Bülten verisine göre onsta düşüş olmuş 4 kuruşluk dolar artışı kurtaramadı demekki Üstat 1866 yazmışlar. Bu çok düşük bir değer değil mi?
Originally Posted by Pestilence Üstat 1866 yazmışlar. Bu çok düşük bir değer değil mi? Öyle evet O bülten değerlerini anlamış değilim olmadık değerler çıkabiliyor.
Originally Posted by myfinans Ziraat altın fonu da - 0,43 yapmış bugün. Dolar efendi gene 7,80 oluyor neredeyse (maalesef) Ons'ta iyi Pazartesi artı yazar herhalde altın fonları. Üstat ortalama değer olarak çok düşük göstermişler. Ben onu anlayamıyorum.
Originally Posted by myfinans Öyle evet O bülten değerlerini anlamış değilim olmadık değerler çıkabiliyor. Üstad pazartesi günü dediğin gibi düzeleceğini umuyorum. Teşekkür ederim iyi geceler
Bu arada doları takip ettim bir süre Bizim MB müdahalesi falan yok artık. Bu seviyeler kabul ediliyor MB tarafından Doların son bir haftalık iniş ve çıkışları artık sadece DXY'ye paralel oluyor. Yani doları düşürelim cabası yok artık.
Forum Rules
Yer İmleri