Aciga satis varsa mal bosaltma baslamistir.gecmis olsun hepimize...
Aciga satis varsa mal bosaltma baslamistir.gecmis olsun hepimize...
3.89 kadar verdiler.3.93 le karanlik odada.
Bugün bu hareketinde anlamı yoktu, bir hafta sıkışma yaşatsalardı öyle yüklenselerdi güZel olurdu, şimdi birde ciddi bir direnç oluşturdular, işin en zoruda t+2 yi bekleyip tacirlerin kimin malını sattığını, finansmanın kime aldığını bekleyip görmek olacak, bu fiyatlardan çıkmaları anlamsız
Son düzenleme : kitapci34; 18-09-2019 saat: 18:38.
4,12 görüp salmaya başladıktan sonra 4,05'e az biraz satış yazdım ne yapacağını anlamak için baktıkm tık yok hoşuma gitmedi ben de 4,04 - 3,95 aralığında verdim gitti. Buralarda oyalanırsa biraz orta vade'ye kadar çıkmamak üzere gireceğim. Blanço vakti yaklaştıkça hareket hızlanacaktır.
YTD
Tacirleri sürekli kullanıyorlar ne demişler Allahın hakkı 3 bakalım 3 üncüde kırabilecekmisin
ytd
Aciga satis rakami lazim.onunla berber takasi gorelim.
kim ne almış kim ne satmış önemlidir de hangi firmanın hissesi elimizde olduğu kadar değildir.sonuçta bizler firmaya ve firmadaki olumlu gidişata ortak olduk o beklentiyle buradayız, yanılma payımız oldukça az, bilançomuz iyi gelecek, ama yakın ama uzak bilanço verileri hisse fiyatına yansıyacaktır, sayın yüzdeoncu ile keremc farkındalardır durumun, eskiden zirve yaptığı zamanlarda takasda görülen malın 2 misli işlem olur tavana yakın gider, günü ekside kapatırdı artık o tür hareketler yok, buda bize firmadaki olumluya gidişin hızlı olmasada fiyatlanıyor olduğunu gösterir, hissede sıkıntı yoktur bendeki sıkıntı takibimde olan hisseleri kaçırma sıkıntısıdır. şüan ismini vermeyeyim ama bir kaç hisse çok toplandı onlarda da hareket yakındır,önce biz gidersek iyi olacak.
Yer İmleri