Sayfa 557/610 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607 ... SonSon
Arama sonucu : 4877 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Bu hissede pazartesi hızlı geri çekilme den sonra 50 fiyat yukarısından sürekli alıcıyım.

Spek...yukarıdan sattıklarını aşağı fiyatlardan istediği kadar alamıyor.Fazla satış gelmiyor.Bu nedenle sonuca ulaşıncaya kadar fiyat baskısı devam edecektir.Borsamızda bu hisse en manipulatif ilk 19 hisse arasına rahatlıkla girer.Spe..ptrn her kimse sadist, acımasız keyfine göre çalıp oynuyor!

Orta vadeli düşündüğüm için rahatım.

2. 53 üstü denediği anda, müsaade edilmiyor hangi saikle hareket eder bilinmez, eğer aşağıdan almak istiyorsa da düşürmek için daha, fazla, mal veriyor yükselen piyasa da yanlış gibi görünüyor...

Ama bilemem tabii, money talks....

Bu hissede al/ sat ların çoğu karşılıklı. Hisseyi kontrol edenler karşılıklı al sat yaparak hisseyi baskı altında tutuyorlar.Bu arada gelen olursa onuda aradan çaktırmadan al yan cebime koy hesabı yapıyorlar diye düşünüyorum.

Açılış seansında da görüldüğü gibi aşağıdan sat al yaparak fiyatı aşağı yönde çekip almak isterler.

Hisse fiyatı neredeyse bir yıl önceki fiyatı düzeyinde.Yıllık gerçek enflasyon yüzde yüz olduğuna göre söylenecek başka söz yok.Nereye kadar sürünecek bakalım.Küçük yatırımcılar bu hisseye bulaşmasın derim, perişan ediyorlar.Gerçek şu ki bu hissede küçük ölçekli ,günlük para kazanma sevdasında olan küçük yatırımcı da oldukça fazla.Bunları pes ettirip uzaklaştırınca bakalım ne olur?Bilemem!Bu hisse zor iş.

6.  Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Açılış seansında da görüldüğü gibi aşağıdan sat al yaparak fiyatı aşağı yönde çekip almak isterler.
    Uzun vadeli yatırımcı sever böyle hareketleri.
    Spekülatör doğal olarak kepçe ile sattıklarını çay kaşığıyla almaya çalışır.

Endeks ve küresel düzenden iyi bir şeyler beklemediğimize göre spekülatör her ne yapıyorsa iyi okumak ve taşıma maliyetlerini aşağıya çekmeye çalışmak uzun vadeli yatırımcıya uyar.

Yol uzun ve engebeli..
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

7.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Uzun vadeli yatırımcı sever böyle hareketleri.
    Spekülatör doğal olarak kepçe ile sattıklarını çay kaşığıyla almaya çalışır.

Endeks ve küresel düzenden iyi bir şeyler beklemediğimize göre spekülatör her ne yapıyorsa iyi okumak ve taşıma maliyetlerini aşağıya çekmeye çalışmak uzun vadeli yatırımcıya uyar.

Yol uzun ve engebeli..
    Ekmek aslanın midesinde artık

8. Sayın Noreply, öngörüleriniz müthiş. Endeksin zorla belli fonlar(!) aracılığı ile tutulduğu ve büyüklerin mevcut dönemden faiz geliri elde ederek , boşa hamallık yapmak istemedikleri bir zamanda en azdan yedek akçe oluşturacak kadar satış yapmalıydık. Maliyetimizi daha iyi değerlere çekerdi. Ama yapmadım. Yabancının gelme ihtimalini ve KKM'den çıkışların bir miktarının Bist'ten başka seçeneği kalmayacağını hayal ederek (özellikle faiz indirim sürecinin başlaması ile) beklemeyi seçtim. Hatalı strateji oldu. Yabancının gelişi Bist aşağı çekilmeden olmayacak sanırım. Artı 2002-2013 dönemi gibi bir dönemin oluşması imkansız. Şartlar aynı değil. Ancak demokratik bir değişimle, kurumları tekrar ayağı kaldıracak yeni bir yapılanma, aynı koşulları sağlayabilir.
    Tebrik ediyorum. Tecrübe başka bir şey.

Sayfa 557/610 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •