Sayfa 557/659 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 5267 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Vardır bir hesabi elinden son dönem kaçıranda kabız olmuştur...
    Güya "tavana kilitleyemedi satayım bari" diyenlerin malını alacak... Şahsen ben vermem. Olursa 3. tavandan sonra bir miktar harçlık bırakırım tahtacıya... Teşekkür amaçlı... Olmazsa da yola devam...
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Vardır bir hesabi elinden son dönem kaçıranda kabız olmuştur...
    Teknik olarak bakarsakdaaaa,, hem hacimi yükseltiyor hemdeeee tavan bölgesinde işlem yaparak ortalamayı yukarı çekiyor... İyi yani... Hareketin kalıcılığını sağlıyor bence...
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Endeks ile ilgili güncel tahminim grafikteki yeşil kutu içinden yukarı dönüp yeşil ok yönünde hareket edeceği şeklinde. Yeşil kutu tahmini olarak 9400-9470 seviyelerine tekabül ediyor. Bu seviyelerin altında düşüş daha da derinleşebilir. Yatırım tavsiyesi değil, kişisel tahminimdir.

25 şubatta buraya bi analiz bırakmışım... Kutu analizi... Nokta atışı bir tespit olmuş bu kutu olayını seviyorum... Güncel durumda en üstte ki kırmızı çizgi de kırıldı. Vatana millete hayırlı olsun...

4. Bugün 46 aracı kurum işlem yapmış , hemen hemen 30 aracı kurumun sattığı malı sadece 3 aracı kurum almış. Yapı kredi , Tacirler ve BofA.

Bu üçü dışında bir tek Marbaş elle tutulur oranda bir net alış yapmış 65 bin adet ile , 7-8 aracı kurum 2-3 bin ortalama net alışta , geri kalan 30-35 aracı kurumun tamamı net satışta.

Bugün çok KY döküldü tahminimce. Yoksa bu tablo bu kadar dengesiz olmazdı. Bunlar olacak. Maalesef bizim KY pek sever trade etmeyi. Birkaç kere tutturur sevinir havadan para kazandım diye. Ama sonra bütün malı kaptırır ve belki de büyük yükselişi kaçırır.

Halbuki buradan söylüyoruz , 2 ay sonra çok güzel bilanço açıklayacak. O bilançoya göre etmesi gereken min. değer 80 lira. 100 liraya da gidebilir , daha iş haberleri gelebilir başka haberler gelebilir , bedelsiz sermaye artışı kararı alınabilir vesaire..

Ama buna rağmen herkes yukarıdan satayım aşağıdan alırım havasında. Al işte Tacirler ve Yapı kredi kimseye aşağıdan alma fırsatı vermedi. BofA da onlara katıldı , üçü nette 1,85 milyon lotu kaldırdılar. Muhtemelen onlarca hatta yüzlerce KY ya malının hepsini kaptırdı yada bir bölümünü.

Yarın daha da yukarı gider ve herkes der ki 50 liradan sattım 53 liradan geri mi alacağım der almaz ama hisse 2 ay sonra 80 olunca buradan alınır mı diye sağa sola sorar.

Bu kural hiç değişmiyor. Neyse biz önümüze bakalım. Bundan sonraki ilk hedef TL zirvesi olan 61 üstü. Sonra USD zirvesi olan 2.75 USD'a da sıra gelecek. O da yaklaşık 100 lira yapıyor.

Yani gördüğünüz gibi temel de teknik de hedefin 100 lira olduğunu söylüyor. Olacak mı göreceğiz. Süremiz maksimum 4 ay. Yani daha yolun yarısına yeni geldik.

5.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Bugün 46 aracı kurum işlem yapmış , hemen hemen 30 aracı kurumun sattığı malı sadece 3 aracı kurum almış. Yapı kredi , Tacirler ve BofA.

Bu üçü dışında bir tek Marbaş elle tutulur oranda bir net alış yapmış 65 bin adet ile , 7-8 aracı kurum 2-3 bin ortalama net alışta , geri kalan 30-35 aracı kurumun tamamı net satışta.

Bugün çok KY döküldü tahminimce. Yoksa bu tablo bu kadar dengesiz olmazdı. Bunlar olacak. Maalesef bizim KY pek sever trade etmeyi. Birkaç kere tutturur sevinir havadan para kazandım diye. Ama sonra bütün malı kaptırır ve belki de büyük yükselişi kaçırır.

Halbuki buradan söylüyoruz , 2 ay sonra çok güzel bilanço açıklayacak. O bilançoya göre etmesi gereken min. değer 80 lira. 100 liraya da gidebilir , daha iş haberleri gelebilir başka haberler gelebilir , bedelsiz sermaye artışı kararı alınabilir vesaire..

Ama buna rağmen herkes yukarıdan satayım aşağıdan alırım havasında. Al işte Tacirler ve Yapı kredi kimseye aşağıdan alma fırsatı vermedi. BofA da onlara katıldı , üçü nette 1,85 milyon lotu kaldırdılar. Muhtemelen onlarca hatta yüzlerce KY ya malının hepsini kaptırdı yada bir bölümünü.

Yarın daha da yukarı gider ve herkes der ki 50 liradan sattım 53 liradan geri mi alacağım der almaz ama hisse 2 ay sonra 80 olunca buradan alınır mı diye sağa sola sorar.

Bu kural hiç değişmiyor. Neyse biz önümüze bakalım. Bundan sonraki ilk hedef TL zirvesi olan 61 üstü. Sonra USD zirvesi olan 2.75 USD'a da sıra gelecek. O da yaklaşık 100 lira yapıyor.

Yani gördüğünüz gibi temel de teknik de hedefin 100 lira olduğunu söylüyor. Olacak mı göreceğiz. Süremiz maksimum 4 ay. Yani daha yolun yarısına yeni geldik.
    Ben de 2.75 dolarin max 2 ayda hatta daha kisa surede gorulecegini dusunuyorum
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Bu karşılaştırmalı grafikler çok önemli..! Dolar bazlı fiyatlardan konuşulunca açtım baktım hem TRY hem de USD bazlı aylık grafikler... TRY bazlı grafikte tarihi zirve 61.75 TL... USD bazlı grafikte ise 1,69 USD geçilirse önemli bir düşen direnci kırılmış oluyor. İşin ilginç yanı USD bazlı grafikte 1.69 dolar güncel kur ile 61,55 tl yapıyor.. Yani güzel ayarlanmış bir grafik. Bu seviyeler geçilirse artık baskı filan da kalmaz hissede. Tabi dolar bazlı grafikte düşen direnci her ay 2 cent aşağı çekiliyor. Bu ay için çok yaklaşık olarak 1,69 usd, Nisanda 1,67 usd gibi... Bakalım neler olacak.

7. Sayın forum yöneticileri şifre reset için mail sisteminiz çalışmıyor.Eski şifreyi zar zor bulabildim.

8.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Bu karşılaştırmalı grafikler çok önemli..! Dolar bazlı fiyatlardan konuşulunca açtım baktım hem TRY hem de USD bazlı aylık grafikler... TRY bazlı grafikte tarihi zirve 61.75 TL... USD bazlı grafikte ise 1,69 USD geçilirse önemli bir düşen direnci kırılmış oluyor. İşin ilginç yanı USD bazlı grafikte 1.69 dolar güncel kur ile 61,55 tl yapıyor.. Yani güzel ayarlanmış bir grafik. Bu seviyeler geçilirse artık baskı filan da kalmaz hissede. Tabi dolar bazlı grafikte düşen direnci her ay 2 cent aşağı çekiliyor. Bu ay için çok yaklaşık olarak 1,69 usd, Nisanda 1,67 usd gibi... Bakalım neler olacak.

Tebrik ederim çok güzel yakalamışınız.
    Tl ve gap üzerinden numero çekip esas amacını kamufle etmek isteyebilir.Zamanı her geçen gün azalıyor ama resim yeteneğini iyi biliriz Tahtacı Bey'in.

Kesinlikle bir tavsiye yok.Çekirdek çitleyip izliyoruz :)

Sayfa 557/659 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •