Nrg 0.064 getirmiş hergun böyle getirse nkolay ve on hesaptan iyi .geriye dönük 1 aylık görüyorduk ne guzel tablolarda.
Nrg 0.064 getirmiş hergun böyle getirse nkolay ve on hesaptan iyi .geriye dönük 1 aylık görüyorduk ne guzel tablolarda.
Bist hisselerine bağlı fon almak beni korkutuyor ,abd hisse lerine baglı olan bana göre daha az risksiz.
Alıntı:
"Mir inadı devam ettiği sürece kamu bankaları tabandan kalkmayacak, onlar kalkmadığı sürece de borsada yükselişler kalıcı olamayacak gibi görünüyor. Çıkan paraların dolara gitmesini bekliyorum. Yaptırım riski artıyor çünkü."
Ben de ayın başından itibaren tam tersini yapıp abd borsalarına bağlı fonları sattım, bist fonlarına ağırlık verdim ama çok sert hareketler olmaya başladı düşüşlerde alım yapmaya devam etmeli mi, yoksa satıp biraz kenarda beklemeli mi karar veremedim.
Abd hisse fonlarından da tekrar alım yapmaya başlasam mı diyorum ama orası da bir iniyor bir çıkıyor daha zamanı değil midir nedir anlamadım.
Bir yıldan fazla süre elinde SP500 ve Nasdaq hisse fon tutan birisi olarak size katılmıyorum. 2021 bu fonlar için çok iyiydi ama 2022 de kabus senaryosu sürekli. Daha yeni büyük düşüşün üzerine yüzde 10 düştüler. Daha da yıl sonuna kadar yüzde 20 olası tahminleri var. Oysa seçim yoluna girmiş ülkenin borsası olarak son yaşanan sert düşüşlerde bile mesela günlük yüzde 6 düşüşte MAC yüzde 3 kar getirdi. Doğru fonda beklemek önemli olan.
abd borsaları fed in ne yapacagından emin olursa ,yukselişi istikrarlı olur. ,ayrıca yeşil in artma durumuda destekler.
Yer İmleri