Sayfa 558/716 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon
Arama sonucu : 5727 madde; 4,457 - 4,464 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    beni değil hisseyi eleştirin, birşeyler öğrenelim bizde. Tahtada gördüğünüzü burada yazıyorum diye bu kadar tepki göstermeniz abes. Beni hedef alan gönderilerle forumu da kirletmeyin diye, dikkate alıp cevap vermiyorum bu dakikadan sonra. İyi forumlar.
    Derdiniz bilgi almak ise bir kaç başlık dışında Deva başlığı kadar kaliteli bilgi paylaşımı yapan başka başlık yok.....Sağ olsunlar bazı değerli ortaklar şirket ilgili bir şirket yetkilileri kadar bilgi paylaşıyorlar.....Aradığınız fiyat tahmini ise bunu tahtacıdan başka kimse bilemez......

Onca borsa yükselişi ve devalüasyona rağmen, onca gelen iyi bilançolara rağmen hisse fiyatı 2 yıldan beri aynı yerlerde sürünüyor....Hisse şu anda GYO şirketleri çarpanları ile işlem görüyor....Bu ortamda hisse fiyatı ile ilgili sürekli olumsuz yorumlar yapmanız elbette bazı insanların sinir damarına dokunur...Kimse senden olumlu yorumlar yapmanızıda istemiyor....Olumsuz yorum ve görüşlerinizi destekleyecek temel bilgileriniz varsa buyrun bizimle paylaşınız....

Bir hissenin fiyatının sürekli düşmesi o şirketinin kötüye gittiğini, bir hissenin sürekli yükselmesi de o şirketin iyiye doğru gittiğini göstermez.....Dönem dönem bu çelişkiler yaşanabilir. ...Anormal olan durum, Devanın bu süreci 2 yıl gibi çok az insanın sabrının dayanabileği kadar uzatması.....

2.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Derdiniz bilgi almak ise bir kaç başlık dışında Deva başlığı kadar kaliteli bilgi paylaşımı yapan başka başlık yok.....Sağ olsunlar bazı değerli ortaklar şirket ilgili bir şirket yetkilileri kadar bilgi paylaşıyorlar.....Aradığınız fiyat tahmini ise bunu tahtacıdan başka kimse bilemez......

Onca borsa yükselişi ve devalüasyona rağmen, onca gelen iyi bilançolara rağmen hisse fiyatı 2 yıldan beri aynı yerlerde sürünüyor....Hisse şu anda GYO şirketleri çarpanları ile işlem görüyor....Bu ortamda hisse fiyatı ile ilgili sürekli olumsuz yorumlar yapmanız elbette bazı insanların sinir damarına dokunur...Kimse senden olumlu yorumlar yapmanızıda istemiyor....Olumsuz yorum ve görüşlerinizi destekleyecek temel bilgileriniz varsa buyrun bizimle paylaşınız....

Bir hissenin fiyatının sürekli düşmesi o şirketinin kötüye gittiğini, bir hissenin sürekli yükselmesi de o şirketin iyiye doğru gittiğini göstermez.....Dönem dönem bu çelişkiler yaşanabilir. ...Anormal olan durum, Devanın bu süreci 2 yıl gibi çok az insanın sabrının dayanabileği kadar uzatması.....
    Olumsuz yorum ve görüşlerimi destekleyecek bilgi hissenin tahtasındadır. İnceleyiniz.

Cevap verilecek kalite yok
    Adam yerine konmak istiyor
    sizlerde yardımcı oluyorsunuz
    böyleleri hangi topikte hareket
    varsa oraya gider
    düşen hisseyi buldularmı
    bayılırlar
    değer analizini iyi yaparsanız
    değersiz olduğunu görürsünüz
    ev de kimse dinlemez bunun gibileri
    kahveyede almazlar ne yapacak
    onun için burda
    kötü söz onlar için sevindiricidir

4. Hisse pazarlayanlar hakaret içeren, aşırılık içeren, yorumlarıyla kendini belli ediyor.

514 bin lot a1 capital tarafından
    satıldı aynı kurum 5 milyon lot
    cemtas aldı bu tahtada pek
    görünmez !
    Takas ında olmayan lotlar
    Info dan virman olabilir
    sadece benim tahminim
    benim gözlemim

Alıntı Originally Posted by deniz güneş Yazıyı Oku
    Cevap verilecek kalite yok
    Adam yerine konmak istiyor
    sizlerde yardımcı oluyorsunuz
    böyleleri hangi topikte hareket
    varsa oraya gider
    düşen hisseyi buldularmı
    bayılırlar
    değer analizini iyi yaparsanız
    değersiz olduğunu görürsünüz
    ev de kimse dinlemez bunun gibileri
    kahveyede almazlar ne yapacak
    onun için burda
    kötü söz onlar için sevindiricidir
    Çok yerinde bir tespit, tamamen hem fikirim 👏.

Yarım milyon lot
    3 TL güzel para kazanmışlardır

250 bin lota kadar ahlatçının
    fona aldıkları olabilirdi
    ancak 500 olunca Info ihtimali
    seans başlarında tahtayı yukarı iten
    Info olmuştu

Sayfa 558/716 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız