Sayfa 558/999 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 4,457 - 4,464 arası.

Konu: Viop LVII

ama endek te çalkalama saat 15: 000 kadar devam eder.......

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    Bloomberg yada Reuters’ın, ismin açıklamak istemeyen bir yetkiliye dayandırarak manipülatif haber yapması için, ismini açıklamak istemeyen bir yetkilinin gerçekten var olması gerekmiyo

borsadaki oyun planıyla alakalı bu manipülatif yayınlar
    yoklama çekildiği için devlet de bir şey demiyor...yoksa, kim o ismini açıklamak istemeyen dersin, kan alırsın.

neyse, 1000 1 ya da 10 binde 5 gibi bir işlem vergisi olursa iyi olur, robotlar, bofa ve çetesi biraz etkilenir...makineleri biraz daha yağlamak zorunda kalırlar, hiç bir etkisi de olmaz, bir hafta sonraya unutlur gider. hacim de kayda değer oranda düşmez...sadece aracı kurumları biraz satarlar, hepi topu bu olur
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Dayı vobcular kar etmiyor borçlu kalıyor merak etmeyin kazanana vergi cikiyur olanı kaybedene enayilik vergisi yok...

4. Memedabi üüüyle ise biz vergiden muafız, pala düşünsün en çok o ütüyor
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    https://www.bloomberght.com/hissede-...oktada-2354298

Hissede alım-satım üzerinden işlem vergisi çalışması nihai noktada

Vergi dairesine menkul sermaye iradı vergisi için beyanname vermek şeklinde değil,"Hissede alım-satım üzerinden işlem vergisi " düşünülüyormuş.
    Aynı olay ingiliz borsasında da var.

Eleman da ingiliz yap oradan hesabı işte

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Memedabi üüüyle ise biz vergiden muafız, pala düşünsün en çok o ütüyor
    Bence vergi gelmeli biz elimizde dekupaj ile saatlerce güneşin altında kivraniyoruz emme bu işi ne olacağını bilenler tuşa basarak cep telefonundan günde milyonlar kazanıyor ..

Adaletsizlik niye çünkü adam ne olacağını biliyor...

Bir emek yok. Diğer teknik analizciler zaten batak teknik analiz diye birşey olduğunu saniyurler

7. bu iş yalanlana kadar biraz izliyelim viopta...

şimdi alırsın şakkadanak vergi koyduk derler taban gelir...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by gsPrCyCle Yazıyı Oku
    Bence vergi gelmeli biz elimizde dekupaj ile saatlerce güneşin altında kivraniyoruz emme bu işi ne olacağını bilenler tuşa basarak cep telefonundan günde milyonlar kazanıyor ..

Adaletsizlik niye çünkü adam ne olacağını biliyor...

Bir emek yok. Diğer teknik analizciler zaten batak teknik analiz diye birşey olduğunu saniyurler
    Sen uygun görürsen banada uyar memedabi, ver ordan şakkadanak abime bir vergi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 558/999 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •