-
*OYLUM-Oylum 2025 yılı 9 aylık konsolide olmayan net dönem zararı -72.012.187 TL (Önceki -28.299.496 TL)
-
*BASGZ-Başkent Doğalgaz 2025 yılı 9 aylık konsolide olmayan net dönem karı 2.969.167.195 TL (Önceki 1.914.305.038 TL)
-
*PSDTC-Pergamon Status 2025 yılı 9 aylık konsolide olmayan net dönem karı 39.034.477 TL (Önceki 21.748.010 TL)
-
*LINK-Link Bilgisayar 2025 yılı 9 aylık konsolide olmayan net dönem karı 150.180.664 TL (Önceki 760.141 TL)
-
Esenboğa Elektrik'in %25 oranında iştiraki olan Naturel ChargeN Elektrik 20 yıl süreyle toplayıcılık faaliyetinde bulunmak üzere lisans aldı
30/10/2025 21:15:55
Esenboğa Elektrik'in %25 oranında iştiraki olan Naturel ChargeN Elektrik 20 yıl süreyle toplayıcılık faaliyetinde bulunmak üzere lisans aldı.
Esenboğa Elektrik'in KAP açıklaması şöyle:
Şirketimizin %25 oranında iştiraki olan Naturel ChargeN Elektrik A.Ş. tarafından, yenilenebilir enerji kaynaklarından üretim yapan varlık portföyünün etkin yönetiminin sağlanması ve enerji piyasasındaki faaliyet alanlarının genişletilmesi amacıyla, toplayıcılık faaliyetinde bulunmak üzere 6446 Sayılı Elektrik Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na (EPDK) 15.10.2025 tarihinde Toplayıcılık Lisansı başvurusunda bulunulmuştur.
Başvuru olumlu karşılanmış ve Naturel ChargeN Elektrik A.Ş.'ye, 20 yıl süreyle toplayıcılık faaliyetinde bulunmak üzere 6446 Sayılı Elektrik Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun 13883-19 sayılı kararı ile "Toplayıcılık Lisansı" verilmiş olup, söz konusu lisans bugün (30.10.2025) itibarıyla Naturel ChargeN Elektrik A.Ş.'ne teslim edilmiştir.
ForInvest Haber
-
Pasifik Teknoloji bağlı ortaklığı Proline Bilişim, Türksat'ın "Kaynak Planlama ve Büyük Veri Analitiği Platformu ile Dijital Demiryolu Yönetim Sistemi" konulu ihalesine ilişkin sözleşmeyi imzaladı
30/10/2025 21:22:38
Pasifik Teknoloji bağlı ortaklığı Proline Bilişim, Türksat'ın "Kaynak Planlama ve Büyük Veri Analitiği Platformu ile Dijital Demiryolu Yönetim Sistemi" konulu ihalesine ilişkin sözleşmeyi imzaladı.
Pasifik Teknoloji'nin KAP açıklaması şöyle:
Bağlı ortaklığımız Proline Bilişim Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Türksat A.Ş. tarafından düzenlenen "Kaynak Planlama ve Büyük Veri Analitiği Platformu ile Dijital Demiryolu Yönetim Sistemi" konulu ihaleye ilişkin sözleşmeyi 30 Ekim 2025 tarihinde imzalamıştır.
Söz konusu Kaynak Planlama ve Büyük Veri Analitiği Platformu Projesi, demiryolu ekosistemindeki dağınık operasyonel ve teknik verilerin tek bir büyük veri analitiği platformunda toplanmasını; karar destek sistemleri, öngörüsel bakım, kapasite ve enerji optimizasyonu ile şeffaf raporlama süreçlerinin hayata geçirilmesini hedeflemektedir.
Dijital Demiryolu Yönetim Sistemi Projesi ise demiryolu sektöründe lisanslama, tescil, tip onay, emniyet kritik personel, bakım ve belgelendirme süreçlerinin tek bir dijital platformda birleştirilmesini amaçlamaktadır.
Bu kapsamda geliştirilecek sistem sayesinde kamu otoriteleri, sektör işletmecileri ve vatandaşlar arasındaki bilgi akışı tamamen dijitalleşecek; süreçlerin hızlanması, şeffaf ve izlenebilir hale gelmesi sağlanacaktır. Proje aynı zamanda uluslararası standartlarla uyumlu, ölçeklenebilir ve sürdürülebilir bir dijital altyapı sunacaktır.
İhale kapsamında ₺665.000.000.- (KDV hariç) bedel üzerinden imzalanan sözleşme doğrultusunda çalışmalar ivedilikle başlatılacaktır.
ForInvest Haber
-
*BINHO-1000 Yatırımlar Holding 2025 yılı 9 aylık konsolide olmayan net dönem karı 3.256.051.528 TL (Önceki -1.896.097.774 TL)
-
*BANVT-Banvit 2025 yılı 9 aylık konsolide olmayan net dönem zararı -966.692.542 TL (Önceki 4.455.119.518 TL)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri