Sayfa 559/1001 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Nkolay kesin, 23,50 oluyor, mesaj geldi, MT'ye de sordum o da doğruladı.
     Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Bir gün daha bekleyeydi iyiydi. Yok mu bir çözümü Sizin MT ile aranız iyi olsa gerek...
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Durun bi yönetime rica edeyim, bak gelecek var indirmeyin 1 gün daha diyim,
    25 baz puan düşüş an itibariyle gerçekleşti...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

2.  Alıntı Originally Posted by practer Yazıyı Oku
    Tacirlerin Değişken Fonu TCD ile Gedik Değişken GPG dikkatimi çekmeye başladı. Takip eden arkadaş var mı?
    Gedikte %17 tacirlerde %62 var. Bu işlerde önce sabit getiri mi yoksa değişken mi konusunda karar verip ardından fon seçmek lazım diye düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    Gedik ve Tacirler değişken fonlar, hisse senedi sepette var. Ama değişken ve üst limitleri var. Örneğin GPG dünden itibaren hisseleri azaltıp sigortalayarak düşüşten dolayı etkilenme seviyesini neredeyse sıfırlamış durumda.GPG’de BIST’in yönü ile korelasyonu sıfıra yakın düzeye indirler. Bir süre fiyatlama reflekslerini haber akışını izleme ve net yani sigorta edilmemiş hisse senedi ağırlığını buna göre belirleme eğilimindeler.
    Bir kaç gün sonra baktın hızlı bir yükseliş trendi başladı, hemen onlarda fonda değişiklik yapıp refleks hareketler yapıyorlar.
    GPG'nin dünden itibaren hisseleri azaltıp sigortalayarak düşüşten dolayı etkilenme seviyesini neredeyse sıfırlamış olduğunu nerede görüyorsunuz? Ben oranlara tefastan ve kap.gov.tr adresinden baktım.
    GPG’de BIST’in yönü ile korelasyonu sıfıra yakın ise aralarında ilişki yok demek.

Burada da istatistiklerde, sahte bir ilişki veya sahte korelasyon, iki veya daha fazla olayın veya değişkenin ilişkilendirildiği ancak nedensel olarak ilişkili olmadığı, ya tesadüf veya belirli bir üçüncü, görünmeyen faktörün varlığından dolayı matematiksel bir ilişki (spurious correlation) olduğunu gösterir.

Bana değişik bir bilgi gibi geldi. Dediğiniz gibi ise endeksin %17'si Bistten etkilenmiyor ise neyden etkileniyor onu öğrenmek gerek...

Gedik Değişken GPG DÜN %0.3 kaybettirmiş. Sanırım dünkü Bist düşüşü dışında başka bir yatırımdan da etkileniyor.

Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    Gedik pörtföy Yatırımcısına bülten ve açıklama yolluyor, burdan bilgi alıyorum. Ayrıca dün BIST düşerken fon fiyatı düşmeyip artıyor mu? onu da kontrol ediyorum... ama özetle karar sizin...sürekli sabit belli bir kazanç oranı yok...her şey değişken. öteyandan pörtföyün bir kısmını 1 yıllık 0 stopaj mevduata bağlamıştım...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    oran nedir ?
    23.5.............

Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    tekrar hesapladım 26.62 çıktı yeni fiyat 87,489599 eski fiyat 87,429372
    Evet doğruymuş MK ya çevirmeyi unutmuşum.

0.25 fark aslinda cok etkili mi oluyor sizin icin....

Alıntı Originally Posted by karkacxx Yazıyı Oku
    Sadece aylık harcayacağım para boş boş durmasın diye PPF'de duruyor. OKT'yi saattım ama işte T+1 iğrenç bir şey. Gerçekten NKolay faizini kaçırmışsam yarın çok sinirleneceğim.

Sigrayı bıraktım, gerginim zaten.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    0.25 fark aslinda cok etkili mi oluyor sizin icin....
    Yok aslında cok etkili değil de, bir gün ile kaçırdığım için üzüldüm.

bosverin ben eurobond aldim biraz geriledi ama uzun vade de mevduat in 3 kati getirecek...

Alıntı Originally Posted by karkacxx Yazıyı Oku
    Yok aslında cok etkili değil de, bir gün ile kaçırdığım için üzüldüm.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    bosverin ben eurobond aldim biraz geriledi ama uzun vade de mevduat in 3 kati getirecek...
    Eurobond fonlardan aldım ben de bakalım nasıl gidecek, duruma göre ağırlık veririm.

Sayfa 559/1001 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •