Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Çok yaşayın,birebir ben yazacaktım bunları,bu ülkede faiz hassasiyeti olan insanları yine sözde kendi görüşündeki insanlar dolandırmaktan asla vazgeçmiyor,başka bir forumda,bu firmalardan biri parayla konu açmıştı ancak hedef kitle genç ve sorgucu olunca,kendi adamlarını üye yapıp insanları kuru gürültüyle susturmaya çalışmışlardı,hedef kitleleri belli,bir nevi ponzi sistemi,asla faizle ev almaktan karlı değil aksine sırtınıza bir sürü asalak daha biniyor,ama talep oldukça yapacak bir şey yok..
Ev almak için millet birbirine giriyor resmen ev sahipleri elini ovusturuyor tabiki iştah had safhada bu kadar kerizi arasan bulamazsın her şeyin fiyatı artıyor ama insanların geliri artmıyor nasıl olacak bu işler yarın enflasyon artmadı diye maaşa bamya gibi zam yapılınca isyanlar başlar gecinemiyoruz diye
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu başlıkta daha önce bu sizin anlattığınız konuları paylaşmıştık,çok haklısınız belli başlı istisnalar dışında geliri artmayan artsa da öncelikli harcamalar gelirinden çok arttığı için her geçen yıl fakirleşen insanlar o kredileri nasıl ödeyecek?bankaların elindeki gayrimenkuller sermayeden sayılmaya başlandığı için bankalar şimdilik rahat ancak böyle giderse önümüzdeki yıllarda bankalar bu ülkede en büyük emlak zengini olmaya adaydır..
Evet farkındayım bu konuların konuşulduğunun bende uzun zamandir yazarım bu forumda ben şuan kirada oturuyorum ev alacak param da var ama almıyorum bu devirde nakit kraldır hem hareket kabiliyetin yüksek hemde bir çok vergiden harçtan muafsin vadeli ye de para koymam yüzde 30-40 oranlarında hisse senedi işlemi yaparım ne emlak vergisi ne stopaj ödüyorum ödediğim kira bedeli maaşımın 5 te 1 i tutarında beni yormuyor insanların ev sahibi olma çılgınlığı niye var anlamıyorum ucube gibi evlere hayatlarını veriyorlar gerçekten yazık
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri