Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı

18 12.41%
  • Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil

12 8.28%
  • Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok

18 12.41%
  • Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 559/1002 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Benim enişte katilim payini 35binden 28 bine dustuler diye baliklama atladi.
    Faizsiz ev alacaklarya verdikleri 28bini gozleri gormedi.
    Biz daha cok besleriz suudileri ve burdaki din istismarcilarini.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Benim enişte de iki payını birden başkasna satıp çıktı. Devrettiği için zararı olmadığını söylüyor. Sağlıklı İşler değil bu organizasyonlar.

2.  Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    Geçen gün gördüm. Eminevim Yalova/Armutlu'da doğa içinde harika bir misafirhane yaptırmış. Beyin yıkama seansları burada yapılıyor anlaşılan. Şunuda belirteyim insanları dolandırması için bu sistemin paraları çiftlikbank gibi söğüşlemesine gerek yok. Katılım payı, bekleyen paranın işetilmesi, ayrılırken tazminat vs. derken zaten aşırı karlı bir sistem. Karlı olmasa mantar gibi bitivermezlerdi. Dini hasasiyetleri olan, iyi niyetli vatandaşlarımızı kullanan bir sistem gün geçmiyorki piyasaya sürülmesin.
    Çok yaşayın,birebir ben yazacaktım bunları,bu ülkede faiz hassasiyeti olan insanları yine sözde kendi görüşündeki insanlar dolandırmaktan asla vazgeçmiyor,başka bir forumda,bu firmalardan biri parayla konu açmıştı ancak hedef kitle genç ve sorgucu olunca,kendi adamlarını üye yapıp insanları kuru gürültüyle susturmaya çalışmışlardı,hedef kitleleri belli,bir nevi ponzi sistemi,asla faizle ev almaktan karlı değil aksine sırtınıza bir sürü asalak daha biniyor,ama talep oldukça yapacak bir şey yok..

3. Ev almak için millet birbirine giriyor resmen ev sahipleri elini ovusturuyor tabiki iştah had safhada bu kadar kerizi arasan bulamazsın her şeyin fiyatı artıyor ama insanların geliri artmıyor nasıl olacak bu işler yarın enflasyon artmadı diye maaşa bamya gibi zam yapılınca isyanlar başlar gecinemiyoruz diye

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Çok yaşayın,birebir ben yazacaktım bunları,bu ülkede faiz hassasiyeti olan insanları yine sözde kendi görüşündeki insanlar dolandırmaktan asla vazgeçmiyor,başka bir forumda,bu firmalardan biri parayla konu açmıştı ancak hedef kitle genç ve sorgucu olunca,kendi adamlarını üye yapıp insanları kuru gürültüyle susturmaya çalışmışlardı,hedef kitleleri belli,bir nevi ponzi sistemi,asla faizle ev almaktan karlı değil aksine sırtınıza bir sürü asalak daha biniyor,ama talep oldukça yapacak bir şey yok..
    Jet Fadıl gibi tipler bunlar sayesinde ayakta duruyor. Yarın gazetelere tam sayfa ilanla yeni bir proje açıklasa binlerce insan başvurur herhalde...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Jet Fadıl gibi tipler bunlar sayesinde ayakta duruyor. Yarın gazetelere tam sayfa ilanla yeni bir proje açıklasa binlerce insan başvurur herhalde...
    Jet Fadıl bir efsanedir,Kombassan vb çok parasını çarptı bu milletin özellikle gurbetçilerin,adamcağız faize bulaşmamak için bunlara tüm birikimini yatırıyor ancak bu oluşumlardan birinin müdürü şarkıcı Fulden Uras a harcıyordu paraları....

6.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Ev almak için millet birbirine giriyor resmen ev sahipleri elini ovusturuyor tabiki iştah had safhada bu kadar kerizi arasan bulamazsın her şeyin fiyatı artıyor ama insanların geliri artmıyor nasıl olacak bu işler yarın enflasyon artmadı diye maaşa bamya gibi zam yapılınca isyanlar başlar gecinemiyoruz diye

Bu başlıkta daha önce bu sizin anlattığınız konuları paylaşmıştık,çok haklısınız belli başlı istisnalar dışında geliri artmayan artsa da öncelikli harcamalar gelirinden çok arttığı için her geçen yıl fakirleşen insanlar o kredileri nasıl ödeyecek?bankaların elindeki gayrimenkuller sermayeden sayılmaya başlandığı için bankalar şimdilik rahat ancak böyle giderse önümüzdeki yıllarda bankalar bu ülkede en büyük emlak zengini olmaya adaydır..

7.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bu başlıkta daha önce bu sizin anlattığınız konuları paylaşmıştık,çok haklısınız belli başlı istisnalar dışında geliri artmayan artsa da öncelikli harcamalar gelirinden çok arttığı için her geçen yıl fakirleşen insanlar o kredileri nasıl ödeyecek?bankaların elindeki gayrimenkuller sermayeden sayılmaya başlandığı için bankalar şimdilik rahat ancak böyle giderse önümüzdeki yıllarda bankalar bu ülkede en büyük emlak zengini olmaya adaydır..
    Evet farkındayım bu konuların konuşulduğunun bende uzun zamandir yazarım bu forumda ben şuan kirada oturuyorum ev alacak param da var ama almıyorum bu devirde nakit kraldır hem hareket kabiliyetin yüksek hemde bir çok vergiden harçtan muafsin vadeli ye de para koymam yüzde 30-40 oranlarında hisse senedi işlemi yaparım ne emlak vergisi ne stopaj ödüyorum ödediğim kira bedeli maaşımın 5 te 1 i tutarında beni yormuyor insanların ev sahibi olma çılgınlığı niye var anlamıyorum ucube gibi evlere hayatlarını veriyorlar gerçekten yazık

8.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Evet farkındayım bu konuların konuşulduğunun bende uzun zamandir yazarım bu forumda ben şuan kirada oturuyorum ev alacak param da var ama almıyorum bu devirde nakit kraldır hem hareket kabiliyetin yüksek hemde bir çok vergiden harçtan muafsin vadeli ye de para koymam yüzde 30-40 oranlarında hisse senedi işlemi yaparım ne emlak vergisi ne stopaj ödüyorum ödediğim kira bedeli maaşımın 5 te 1 i tutarında beni yormuyor insanların ev sahibi olma çılgınlığı niye var anlamıyorum ucube gibi evlere hayatlarını veriyorlar gerçekten yazık

3-4 yıl sonra kafanı taşlara vurabilirsin : )

Sayfa 559/1002 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •