Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı

18 12.41%
  • Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil

12 8.28%
  • Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok

18 12.41%
  • Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ev almak için millet birbirine giriyor resmen ev sahipleri elini ovusturuyor tabiki iştah had safhada bu kadar kerizi arasan bulamazsın her şeyin fiyatı artıyor ama insanların geliri artmıyor nasıl olacak bu işler yarın enflasyon artmadı diye maaşa bamya gibi zam yapılınca isyanlar başlar gecinemiyoruz diye

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Ev almak için millet birbirine giriyor resmen ev sahipleri elini ovusturuyor tabiki iştah had safhada bu kadar kerizi arasan bulamazsın her şeyin fiyatı artıyor ama insanların geliri artmıyor nasıl olacak bu işler yarın enflasyon artmadı diye maaşa bamya gibi zam yapılınca isyanlar başlar gecinemiyoruz diye

Bu başlıkta daha önce bu sizin anlattığınız konuları paylaşmıştık,çok haklısınız belli başlı istisnalar dışında geliri artmayan artsa da öncelikli harcamalar gelirinden çok arttığı için her geçen yıl fakirleşen insanlar o kredileri nasıl ödeyecek?bankaların elindeki gayrimenkuller sermayeden sayılmaya başlandığı için bankalar şimdilik rahat ancak böyle giderse önümüzdeki yıllarda bankalar bu ülkede en büyük emlak zengini olmaya adaydır..

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bu başlıkta daha önce bu sizin anlattığınız konuları paylaşmıştık,çok haklısınız belli başlı istisnalar dışında geliri artmayan artsa da öncelikli harcamalar gelirinden çok arttığı için her geçen yıl fakirleşen insanlar o kredileri nasıl ödeyecek?bankaların elindeki gayrimenkuller sermayeden sayılmaya başlandığı için bankalar şimdilik rahat ancak böyle giderse önümüzdeki yıllarda bankalar bu ülkede en büyük emlak zengini olmaya adaydır..
    Evet farkındayım bu konuların konuşulduğunun bende uzun zamandir yazarım bu forumda ben şuan kirada oturuyorum ev alacak param da var ama almıyorum bu devirde nakit kraldır hem hareket kabiliyetin yüksek hemde bir çok vergiden harçtan muafsin vadeli ye de para koymam yüzde 30-40 oranlarında hisse senedi işlemi yaparım ne emlak vergisi ne stopaj ödüyorum ödediğim kira bedeli maaşımın 5 te 1 i tutarında beni yormuyor insanların ev sahibi olma çılgınlığı niye var anlamıyorum ucube gibi evlere hayatlarını veriyorlar gerçekten yazık

4.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Evet farkındayım bu konuların konuşulduğunun bende uzun zamandir yazarım bu forumda ben şuan kirada oturuyorum ev alacak param da var ama almıyorum bu devirde nakit kraldır hem hareket kabiliyetin yüksek hemde bir çok vergiden harçtan muafsin vadeli ye de para koymam yüzde 30-40 oranlarında hisse senedi işlemi yaparım ne emlak vergisi ne stopaj ödüyorum ödediğim kira bedeli maaşımın 5 te 1 i tutarında beni yormuyor insanların ev sahibi olma çılgınlığı niye var anlamıyorum ucube gibi evlere hayatlarını veriyorlar gerçekten yazık

3-4 yıl sonra kafanı taşlara vurabilirsin : )

5.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Halep orda ise sam Burda )) şahsi kanaatimdir ben ev almayı yatırım olarak görmüyorum ev bir ihtiyaçtır ve bu ihtiyaç kiralanarak ta giderilebilir ben artvinliyim köyde seneye kendimize ev yapicaz ceviz bahçemizde var ben birikimi mi çocuklarımın eğitimi ne ve rahat emeklilik için biriktiriyorum

6.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Halep orda ise sam Burda )) şahsi kanaatimdir ben ev almayı yatırım olarak görmüyorum ev bir ihtiyaçtır ve bu ihtiyaç kiralanarak ta giderilebilir ben artvinliyim köyde seneye kendimize ev yapicaz ceviz bahçemizde var ben birikimi mi çocuklarımın eğitimi ne ve rahat emeklilik için biriktiriyorum

Krizlerde uygun fiyatlara ev bulabilirsin. Bu kış o fırsatı verebilir. Para bollaşıyor, kirazın fiyatı arttığı gibi evin de fiyatı artacak.

Son 3-4 senedir neden artmıyordu, çünkü çok fazla arz vardı. Yine var, ama eriyor.

Ev fiyatları bundan sonra en az domates fiyatı kadar artar. Sizi temenni ederim.

7.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Krizlerde uygun fiyatlara ev bulabilirsin. Bu kış o fırsatı verebilir. Para bollaşıyor, kirazın fiyatı arttığı gibi evin de fiyatı artacak.

Son 3-4 senedir neden artmıyordu, çünkü çok fazla arz vardı. Yine var, ama eriyor.

Ev fiyatları bundan sonra en az domates fiyatı kadar artar. Sizi temenni ederim.
    Teknik bir hata var ve cok buyuk yatirim zararlarina neden olabilir.
    Kirazin domatesin patatesin soganin fiyatlari uzun sure konut fiyatlarinin geri gelmesini bekledi bu ulkede. Hatta dolar bile bekledi.
    Insanlar baktiki inşaat sektörü ve hükümet ulkenin diger kalan bölumunü salak yerine koyuyor, orda ip koptu işte.
    Dolara domatese soğana ayari cektiler. Niye cekmesinler.
    Domates 50 kurus, 2+1 80mkare ev 500bin olacak. Ne güzel dünya...

Enflasyonla birlikte hersey yerine oturmaya basladi. Sirada maaşlar var. Onlar yükselmezse bu sefer kriz bütün sektorlerde olacak.
    Bu iş bukadar basit. Normal rayında bir ekonomik sistemde bir malin fiyatini anormal yukseltirsen denge bozulur.
    Terazi gibi yani.
    1kilo ile 2 kilo dengede durmaz...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Kiradaysan her kiralik ev senindir. Komşuyu, sokaği , evi begenmezsen ceker gidersin kafan agrimaz. Ama oturacagin evin seninse ve yukardaki saydiklarima benzer şeyler başini agritmaya baslarsa vay haline. Hele birde kirada evin var ve kira almada sorun yaşiyorsan stresten omrunden omur gider.

Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku

Öbür tarafa goturenmi var.
    Ama eğitim herseydir.
    Mal a degil insana deger verenlerin artmasi zor ama bu platformlarda da olsa egitimle bunu basaririz insallah.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •