Originally Posted by rosense Zamanında söyleseydin ya Demliği yarıya kadar vardı içen olmayınca lavoboya döktüm SAAT 5 gibi ben çıkacağım ben yarın çaylasam sizleri nasıl olur ? tamam abi aeo grş
bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......
Düşük maliyet ve GÜVEN her şey ! Hayat Hoş,Gerisi Boş .
Originally Posted by rosense Kırmızıyı aşağıya SAĞLAM DESTEK olsun DİYE BIRAKTIM benden başka destekleyen yok mu ? Hocam tam destekleyecekken işler yoğunlaştı .... Teşekkürler
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Originally Posted by sinterklass Hocam tam destekleyecekken işler yoğunlaştı .... Teşekkürler Usta senin varlığın destek olarak yeter MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by arlmustafa Usta senin varlığın destek olarak yeter MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Aman abi ben modu hemen düşen bir vatandaşım asıl siz iyi ki varsınız moral mod ruh halet i ruhiye aura aurora önemli bunlar
Originally Posted by sinterklass Hocam tam destekleyecekken işler yoğunlaştı .... Teşekkürler kesat olsa keşke işleriniz o zaman keyf alırız
Originally Posted by sinterklass Hocam tam destekleyecekken işler yoğunlaştı .... Teşekkürler SOSYAL MEDYADAN BİR dostumuzdan görerek çizgiler çekmeye çalıştım bak hele güzel görünüyor mu ?
Başbakan Yıldırım: AP'nin Türkiye raporu hükümsüzdür demiş Boşuna oyalanmayalım bizlerde tabiiki
Forum Rules
Yer İmleri