Sayfa 559/1002 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Dolarlarınızı toprağa mı gömdünüz veya topuna kibrit mi çaktınız ? Bugün bile sıradan gün gibi sessizsiniz. Sanırım - artık acımıyor ki - moduna girildi.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dolarlarınızı toprağa mı gömdünüz veya topuna kibrit mi çaktınız ? Bugün bile sıradan gün gibi sessizsiniz. Sanırım - artık acımıyor ki - moduna girildi.
    ressam dostum artık FX korumuyor bence...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3. Yarın öğleden sonra 8,55 ler gelirse kamyonetin kasasına biraz atmayı düşünüyorum. Satılan kurbanlıklardan boşalan kasadaki alan bu işe yeter )

İstanbul dan Kars' a 7 günde geze geze kamyoneti sürersek 26 sında sabah yüzümüzü yıkarken güneşin ilk ışıklarıyla suya vuran benjamin sülüetine bakarız. Eğer parlak bir görünümdeyse oracıkta kamyonetin kasayı boşaltırız. Zaten mazot pahalı, taşıma maliyetli iş. Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    ressam dostum artık FX korumuyor bence...
    Fx , pek x adamına göre işler. Zeka ve aktivasyon önemli. Gerisi teferruat. Son yatay gidişten bir yıllık ev kiram çıktı. Keşke hep böyle yatay gitse.

Crash tüm hızıyla , parası olan olmayan herkes için burada !
    Film kaldığı yerden yayında...

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dolarlarınızı toprağa mı gömdünüz veya topuna kibrit mi çaktınız ? Bugün bile sıradan gün gibi sessizsiniz. Sanırım - artık acımıyor ki - moduna girildi.
    Değişen bir şey yok, Ağustos'ta IMF para dağıtacakmış, Dostum Biden takoz koymazsa 5-6 milyar dolar gelebilirmiş...lakin delik büyük, dişimizin kovuğunda kaybolur...turizm falan filan bakalım...bi de bu sene buğday, mısır, mercimek üretimi çok sıkıntılıymış...anlaşılan ekmek yerine pasta yiyecez..

Zaten herkes her şeyi bildiğinden ilaveten şaapmaya gerek yok demiştik..

Muhtemel senaryoyu update edelim..

Son dalganın ilk atağından sonra zamanca genişleyecek şekilde düzeltiyor, galiba bir E dalgasındayız...ya tam buralardan, eski tarihi zirve yatayı, ya formasyon alt desteği 8.52 filan, ya da 0.618 de 8.48 yani şöyle iyice bir silkeleyerek..

Sonra göreceğiz bakalım, 9.05-9.15 arası ending diyagonal 3 mü, yoksa mortingen strasse mi..ED 3 ise, sonbahar kışa doğru ED 5 9.60 lar gibi gelir son hedef...sonra uzun süren zamanca bir düzeltmesi olur..

Mortingen strasse ise eğer bir şey yapmaya gerek kalmaz zaten, battı balık yan gider, ister 10 ister 11, ister 12 olsun, maaşımızı dolarlan almadığımıza göre acilen bir tarikata kaydolmakta fayda var tutuklanmamak içün, sıkışırsam hepinizi ispiyonlarım, ahanda dolarizasyonun merkezi burası derim yırtarım..

YTD

Patlamama ve gene yırtma senaryosu

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Estf.

Cok güzel yazılar gelmiş benden sonra, ben de ekleyeyim kısaca. Genel olarak akışa uyuyorum yani herkes 110 120 giderken ve şehir giriş- çıkışında isek onlar da yerel plaka ise ben de 80 90 gitmiyorum onlara uyuyorum. Radar olmadan önce genellikle uyarı oluyor onlara dikkat ediyor oralarda yavaş geçiyorum. 10 senedir tek cezam yok çok şükür ki çok yol yapan birisiyim.

Bu şekilde 150+ sürekli basma isini sadece otoyolda yapıyorum. Normal yolda 3 4 km açık görüş varsa, yol bomboş ise, vs vs belki, onun dışında genelde tempolu giderim bazı insanlar hızlı gittiğini zanneder yola bakarken 170 180 basar sonra normal zamanda 90 100 gider bunun yerine sabit 120 hem daha az yakar hem de daha hızlı olur genel olarak. Uzun yolun şakası olmaz bir anda bütün ailen yok olur her an dikkatli, sakin ve uyanık olmak gerek ki ona rağmen sizin hiç bir suçunuz olmadan kaza yapmanız da çok olası. Özellikle bayram dönemlerinde, uzun yol bilmeyen araba bilmeyen şoförlük bilmeyen ve bilmediğini de bilmeyen bir sürü insan yollara doluşuyor tüm arkadaşlara çok dikkatli ve sakin gitmelerini tavsiye ederim.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet, çok güzel paylaşımlar oldu, bilgi veren herkese teşekkür ederim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. Bu arada İngiltere, abd, İtalya, Fransa, Almanya gibi pek çok ülkede aktif araç kullandım, İstanbul içinde kazasız belasız kullanan her yerde kraldır çok net söylüyorum ters direksiyonlu İngiltere dahil
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Evet, çok güzel paylaşımlar oldu, bilgi veren herkese teşekkür ederim...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 559/1002 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •