Dolarlarınızı toprağa mı gömdünüz veya topuna kibrit mi çaktınız ? Bugün bile sıradan gün gibi sessizsiniz. Sanırım - artık acımıyor ki - moduna girildi.
Dolarlarınızı toprağa mı gömdünüz veya topuna kibrit mi çaktınız ? Bugün bile sıradan gün gibi sessizsiniz. Sanırım - artık acımıyor ki - moduna girildi.
Yarın öğleden sonra 8,55 ler gelirse kamyonetin kasasına biraz atmayı düşünüyorum. Satılan kurbanlıklardan boşalan kasadaki alan bu işe yeter)
İstanbul dan Kars' a 7 günde geze geze kamyoneti sürersek 26 sında sabah yüzümüzü yıkarken güneşin ilk ışıklarıyla suya vuran benjamin sülüetine bakarız. Eğer parlak bir görünümdeyse oracıkta kamyonetin kasayı boşaltırız. Zaten mazot pahalı, taşıma maliyetli iş. Yatırım tavsiyesi değildir.
Değişen bir şey yok, Ağustos'ta IMF para dağıtacakmış, Dostum Biden takoz koymazsa 5-6 milyar dolar gelebilirmiş...lakin delik büyük, dişimizin kovuğunda kaybolur...turizm falan filan bakalım...bi de bu sene buğday, mısır, mercimek üretimi çok sıkıntılıymış...anlaşılan ekmek yerine pasta yiyecez..
Zaten herkes her şeyi bildiğinden ilaveten şaapmaya gerek yok demiştik..
Muhtemel senaryoyu update edelim..
Son dalganın ilk atağından sonra zamanca genişleyecek şekilde düzeltiyor, galiba bir E dalgasındayız...ya tam buralardan, eski tarihi zirve yatayı, ya formasyon alt desteği 8.52 filan, ya da 0.618 de 8.48 yani şöyle iyice bir silkeleyerek..
Sonra göreceğiz bakalım, 9.05-9.15 arası ending diyagonal 3 mü, yoksa mortingen strasse mi..ED 3 ise, sonbahar kışa doğru ED 5 9.60 lar gibi gelir son hedef...sonra uzun süren zamanca bir düzeltmesi olur..
Mortingen strasse ise eğer bir şey yapmaya gerek kalmaz zaten, battı balık yan gider, ister 10 ister 11, ister 12 olsun, maaşımızı dolarlan almadığımıza göreacilen bir tarikata kaydolmakta fayda var tutuklanmamak içün, sıkışırsam hepinizi ispiyonlarım, ahanda dolarizasyonun merkezi burası derim yırtarım..
YTD
Patlamama ve gene yırtma senaryosu
![]()
Bu arada İngiltere, abd, İtalya, Fransa, Almanya gibi pek çok ülkede aktif araç kullandım, İstanbul içinde kazasız belasız kullanan her yerde kraldır çok net söylüyorum ters direksiyonlu İngiltere dahilSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri