Originally Posted by
nosfecagri
Estf.
Cok güzel yazılar gelmiş benden sonra, ben de ekleyeyim kısaca. Genel olarak akışa uyuyorum yani herkes 110 120 giderken ve şehir giriş- çıkışında isek onlar da yerel plaka ise ben de 80 90 gitmiyorum onlara uyuyorum. Radar olmadan önce genellikle uyarı oluyor onlara dikkat ediyor oralarda yavaş geçiyorum. 10 senedir tek cezam yok çok şükür ki çok yol yapan birisiyim.
Bu şekilde 150+ sürekli basma isini sadece otoyolda yapıyorum. Normal yolda 3 4 km açık görüş varsa, yol bomboş ise, vs vs belki, onun dışında genelde tempolu giderim bazı insanlar hızlı gittiğini zanneder yola bakarken 170 180 basar sonra normal zamanda 90 100 gider bunun yerine sabit 120 hem daha az yakar hem de daha hızlı olur genel olarak. Uzun yolun şakası olmaz bir anda bütün ailen yok olur her an dikkatli, sakin ve uyanık olmak gerek ki ona rağmen sizin hiç bir suçunuz olmadan kaza yapmanız da çok olası. Özellikle bayram dönemlerinde, uzun yol bilmeyen araba bilmeyen şoförlük bilmeyen ve bilmediğini de bilmeyen bir sürü insan yollara doluşuyor tüm arkadaşlara çok dikkatli ve sakin gitmelerini tavsiye ederim.
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet, çok güzel paylaşımlar oldu, bilgi veren herkese teşekkür ederim...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri