Sayfa 559/713 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 5704 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    SORU HEP SUDUR....12 300 endekse ciktigimizda.....9000 endekste aldigimiz mallari....

SATALIM MI....SATMIYALIM MI....
    Sorum şu u30 için mi u100 için mi söylemiş sayın Kuzu ben 100 için diye düşünüyorum ama çok zayıf ihtimal de olsa u30 olur mu belki bu nedenle burada bir uzerinden geçelim.

Ayrıca 12300 endeks x100 için mümkün mü bayağı bir yol yorgunluğu görünüyor.

Ne dersiniz ?

(12300 kısa orta vade arası anlamında, orta değil )

Kolaylik sağlayalım
    A olmaz
    B olur
    C kelin ilacı olsa kendi başına sürer

palayı ekarte etmemiz şart. !

https://www.youtube.com/shorts/gF_FcGKAYRc

- Günaydın, bol kazançlar!
    - Sabah değil ki gece yarısı.
    - Neyse ki öğlen değil.
    - Perdeli gözümle çizdiğim çizginin biraz daha üstüne gitmişiz: https://invst.ly/1bzg9u
    - Her gün aynı grafik!..
    -
    Son düzenleme : TEK; 18-08-2025 saat: 22:37.

4. Trump kandıramadı AB başkanlarını,ben olsam hepsini kovarım.

5. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Cevdet Akay
    @cevdetakaychp
    Ziraat ve Ziraat Katılım Bankası'ndaki Peşkeş Düzenini İfşa Etmeye Devam Ediyorum!

�� “Vasat işadamı†Ziraat sayesinde milyarder oldu! Millet kredi kuyruklarında sürünürken, Murat Günaçtı milyarlık kredilerle zengin edildi.

�� Bankada hiçbir görevi yok fakat Murat Günaçtı olmadan Ziraat'ten kredi alınmıyor!

��Millet enflasyon altında ezilirken, Ziraat kredileri rakı sofralarında kutlanıyor!

��Alparslan Çakar göreve geldi, kardeşler milyarlık kredilerle servetlerine servet kattı.

��Bilim insanları paravan yapıldı. 350 milyonluk kredi hortumlandı.

��Bir 'Seçil Erzan' vakası da Ziraat'te yaşanıyor!
    Genel müdürün özel kalem müdürü çalışanların milyonlarını batırdı!

�� Kamu bankası babalarının çiftliği değildir!
    Ziraat Bankası çiftçinin, üreticinin yanında olacak! Yandaşa rant dağıtma aracı olmayacak!

â*ï¸Çiftçinin alın terini, emekçinin parasını peşkeş çeken bu düzeni ifşa etmeye devam edeceğim!

https://x.com/cevdetakaychp/status/1957434734440522171
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    SORU HEP SUDUR....12 300 endekse ciktigimizda.....9000 endekste aldigimiz mallari....

SATALIM MI....SATMIYALIM MI....
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sorum şu u30 için mi u100 için mi söylemiş sayın Kuzu ben 100 için diye düşünüyorum ama çok zayıf ihtimal de olsa u30 olur mu belki bu nedenle burada bir uzerinden geçelim.

Ayrıca 12300 endeks x100 için mümkün mü bayağı bir yol yorgunluğu görünüyor.

Ne dersiniz ?

(12300 kısa orta vade arası anlamında, orta değil )

Kolaylik sağlayalım
    A olmaz
    B olur
    C kelin ilacı olsa kendi başına sürer

BIST 100 de 12 300 u kastediyorum.....

suanda....AGUSTOS VADEDE....short actiriyor....bu acma isini bitirdik mi....hepsini agustos 30 da dogruyacagiz....yuzde 10 yukari giderek....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

hepimizin bildigi ve arzuladi sey su....BU BIST 100....ARALIK AYINI 14 000 LE KAPAR....

9000 ENDEKSETE....mala yerlesirken....dedim ki....14 500 de....SATALIM MI....SATMIYALIM MI diye bir bakarim....belkim topigimi yeniden acarim.....

GEOPOLTIK.....14 500 e ekim vadede gelebilecegimiz mustuluyor.....

bu nedenle.....

12 300 endekse vardigimizda.....KIPRASMIYACAGIM.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

BILIYORSUNUZ.....

bu alemde....BEN NE DERSEM ODUR.

Sayfa 559/713 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •