-
Asıl soru toplanan malları ne zaman ve hangi fiyattan patrona gececekler. Ecyap da kottan çıkmadan önce iş yatırımdaki fon 3 liradan 6 liraya götürmüştü. Toplanan malları da devretmişti. Burada da aynı hesap oynanıyor olabilir
-
Yoksa patron spegin kara kası kara gözü için bu hareketi çektirmez. Geçmiş yıllarda nasıl tepki verdiğini biliyoruz patron hazretlerinin. Hamle sırası tekrar patronda gibi...
-
Arkadaşlar Intem'de deki beklentiyi tam olarak bilen varmı.?
-
Msgyo'da brüte yakalandım, bence gayet olumlu olur. Parası olan alır, aynı gün satma olmadığından aşırılık da pek olmuyor. Tekrar 45'e doğru yol alır. Kapalı seansta ben aldım nereye yapışırsa yapışsın... YTD
-
Bu düşüş ya bürüt'ten korkup satanlar yada milleti korkutup mal toplama diye düşünüyorum.Bakalım bugün bürüt takas haberi gelmezse yarın belli eder
-
Şirketin kasasında 6 milyon lot yakın ecyap hissesi var.Ecyap hisseleri bir kaçsene önce yok fiatına bedavaya borsa kotundan çıkartıldı.
O zaman ecyap...5 yada 6 tl idi...o zaman 15-20 tl ederi olan ecyap gasp edildi dendi.
Şu an şirketin portföyünde bulunan 6 milyon lota yakın ecyap hisselerini patron...20-25 tl'ye holding'e satdım dese..
Gelen para ile intema...bire on...bire yirmi...yada bire 30 sermaye artırcem dese...
Tadından yenmez...
Bülent zaar'ıda köşeyi döner....bizde...
Hep beraber zengin oluruz...kötümü olu....eyi olu...
Deelmi ...zaar Bülent...!!!!!!
-
Bence temel sorulardan biri gap'ları kapatmaya iner mi ?
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
şirket öyle dandik bir şirket değil yani,inceledim
http://www.intema.com.tr/
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri