Sayfa 56/312 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 441 - 448 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1. Asıl soru toplanan malları ne zaman ve hangi fiyattan patrona gececekler. Ecyap da kottan çıkmadan önce iş yatırımdaki fon 3 liradan 6 liraya götürmüştü. Toplanan malları da devretmişti. Burada da aynı hesap oynanıyor olabilir

2. Yoksa patron spegin kara kası kara gözü için bu hareketi çektirmez. Geçmiş yıllarda nasıl tepki verdiğini biliyoruz patron hazretlerinin. Hamle sırası tekrar patronda gibi...

3. Arkadaşlar Intem'de deki beklentiyi tam olarak bilen varmı.?

4. Msgyo'da brüte yakalandım, bence gayet olumlu olur. Parası olan alır, aynı gün satma olmadığından aşırılık da pek olmuyor. Tekrar 45'e doğru yol alır. Kapalı seansta ben aldım nereye yapışırsa yapışsın... YTD

5. Bu düşüş ya bürüt'ten korkup satanlar yada milleti korkutup mal toplama diye düşünüyorum.Bakalım bugün bürüt takas haberi gelmezse yarın belli eder

6. Şirketin kasasında 6 milyon lot yakın ecyap hissesi var.Ecyap hisseleri bir kaçsene önce yok fiatına bedavaya borsa kotundan çıkartıldı.

O zaman ecyap...5 yada 6 tl idi...o zaman 15-20 tl ederi olan ecyap gasp edildi dendi.

Şu an şirketin portföyünde bulunan 6 milyon lota yakın ecyap hisselerini patron...20-25 tl'ye holding'e satdım dese..

Gelen para ile intema...bire on...bire yirmi...yada bire 30 sermaye artırcem dese...

Tadından yenmez...

Bülent zaar'ıda köşeyi döner....bizde...

Hep beraber zengin oluruz...kötümü olu....eyi olu...

Deelmi ...zaar Bülent...!!!!!!

7. Bence temel sorulardan biri gap'ları kapatmaya iner mi ?

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. şirket öyle dandik bir şirket değil yani,inceledim
    http://www.intema.com.tr/

Sayfa 56/312 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •