Sayfa 56/243 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 1938 madde; 441 - 448 arası.

Konu: ETYAT Euro Trend Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by camlık Yazıyı Oku
    kardeşım mademkı samımısınız hazıne musteşarlığına gıdın ödenmesı kerekenı ödeyın,,işin adını koyun,,gır vezneye öde parayı şebeke acılsın ,,bunların topu sahtekar,,spk ya zarf attılar yemedı 1 ay sonra g,ö vazgecerse şaşmam,,adam olun adamm,,bırazcık şerefınız varsa,,
    Mustafa Şahin Ege sigortaya yanlış hatırlamıyorsam 10 milyon lotu 2.60 TL den sattı.
    Hazine Ege sigortaya el koyduktan sonra mahkemeye dava açtı.EUHOL şuan 0.72 TL.
    EUKYO içinde A1 Capital dava açmış 1.16 ya götürünce satıp davadan feragat etmişdi.
    EUYO,EUKYO ve ETYAT a imtiyazlı hisseler için ödenecek para toplamda 5-6 trilyondur.
    Hazinenin EUHOL de yaklaşık 18-19 trilyon zarar var.Ya nakit ödenmesi gerekiyor.
    Yada hissenin tekrar 2.60 TL üstüne çıkarıp ordan Ege sigortadan geri alım yapmak.

2.  Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    Mustafa Şahin Ege sigortaya yanlış hatırlamıyorsam 10 milyon lotu 2.60 TL den sattı.
    Hazine Ege sigortaya el koyduktan sonra mahkemeye dava açtı.EUHOL şuan 0.72 TL.
    EUKYO içinde A1 Capital dava açmış 1.16 ya götürünce satıp davadan feragat etmişdi.
    EUYO,EUKYO ve ETYAT a imtiyazlı hisseler için ödenecek para toplamda 5-6 trilyondur.
    Hazinenin EUHOL de yaklaşık 18-19 trilyon zarar var.Ya nakit ödenmesi gerekiyor.
    Yada hissenin tekrar 2.60 TL üstüne çıkarıp ordan Ege sigortadan geri alım yapmak.
    Sayin bankacı44 ayrica etyat ,euyo ve eukyo portföylerinde yaklaşık 1.15 malietle 7.5 küsür milyon euhol var. Bu yatırım Ortaklıkları güncel fiyatlarla yaklaşık 3.5 milyon zararı var. Adamın dolandirmadigi kimse yok gibi...

Yatırım tavsiyesi değildir ...

3. Metro nun bu yo lari almak isteği gerçek mi yoksa blöf mü? Bence bu sorunun cevabı bu yo ların gelecek fiyatlarını etkileyecek.

Senoryo 1 - metro blöf yapiyor. .40-.50 aralığında topladıkları hisseleri beklenti oluşturup .80 -1.2 aralığında satıp 1 senede yüzde yüzden fazla kar edip tüymek...

Senaryo 2- metro gerçekten bu yo ları satin almak istiyor . O zaman patron değişir kartlar yeniden dagitilir... ky için iyi olur.

Metro nun 26 milyonu hazineye ödeyip yo ları almak istemesi bana pek inandırıcı
    gelmiyor. Neden yeni yatırım Ortaklığı kurmak varken bu şirketleri almak istiyor.(burada kanun , imtiyazlı ortaklık gibi, avantajlar söz konusu olabilir...)

4.  Alıntı Originally Posted by domates Yazıyı Oku
    Metro nun bu yo lari almak isteği gerçek mi yoksa blöf mü? Bence bu sorunun cevabı bu yo ların gelecek fiyatlarını etkileyecek.

Senoryo 1 - metro blöf yapiyor. .40-.50 aralığında topladıkları hisseleri beklenti oluşturup .80 -1.2 aralığında satıp 1 senede yüzde yüzden fazla kar edip tüymek...

Senaryo 2- metro gerçekten bu yo ları satin almak istiyor . O zaman patron değişir kartlar yeniden dagitilir... ky için iyi olur.

Metro nun 26 milyonu hazineye ödeyip yo ları almak istemesi bana pek inandırıcı
    gelmiyor. Neden yeni yatırım Ortaklığı kurmak varken bu şirketleri almak istiyor.(burada kanun , imtiyazlı ortaklık gibi, avantajlar söz konusu olabilir...)

İlk SPK, Mustafa Şahine dedi 2016 nisanda Yatırım ortaklıklarından,
    İmtiyazlı hisselerini 3 veya 6 ayda elden çıkar gibi bir karar aldı.
    Yeni kurmak kolay değil ayrıca yeni kurulanda imtiyaz olmuyor.
    Ayrıca Şubattaki mahkeme niye satamaz diye karar almış anlamıyorum.
    EUHOL-Ege sigorta arasında ve daha sonradan Hazine muhatap oluyor.
    EUYO ,EUKYO ve ETYAT ın suçu ne küçük yatırımcının menfaatleri var,
    Mahkemede 1 tane Yatırım ortaklığı hissesi olan kişi olup itiraz etseydi.
    Belki de böyle bir karar vermezlerdi, satış devir işi şimdiye çoktan biterdi.

5. Sayın bankacı44 diyelimki metro ile hazine anlaştı. Borsa dışında euhol hisseleri devredebilir mi yoksa borsada özel emirle mi devretmek zorunda ?

6.  Alıntı Originally Posted by domates Yazıyı Oku
    Sayın bankacı44 diyelimki metro ile hazine anlaştı. Borsa dışında euhol hisseleri devredebilir mi yoksa borsada özel emirle mi devretmek zorunda ?

Devredilebilir fakat bunu kolay kolay yapacaklarını zannetmiyorum.
    Çünkü Ege Sigorta ile Mustafa şahin arasında satış olmuştu.
    Satın alma ile ilgili Yetki sorunu yoksa mahkeme Hazineye Red verir.
    Dava konusu rakamda 18-19 trilyon gibi mahkeme sonuçlanmasını bekler.
    2-3 trilyon değil ki Metro niye durduk yere o parayı versin, zannetmiyorum.
    Hazinenin davası ile Mahkeme İmtiyazlı hisselerin satışını engelleyeceğine,
    Mustafa Şahinin şahsi mal varlığına el koyup ve EUHOL deki hisseleri satsınlar.

7. Açıkçası kafam çok karıştı.
    Spk imtiyazlı hisselerini sat diyor, hazine hayır satamazsin diyor. Hazine m.ş. yi mahkemeye veriyor beni dolandirdin parami geri ver diyor. Metro ben alayım diyor spk tamam al diyor hazine Hayır alamazsin diyor. Ne olacak bizim halimiz?

8. Temettu verecekmis ) 0,0085 mi 0,85 mi ne demek istiyor

Sayfa 56/243 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •