Sayfa 56/997 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 441 - 448 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    eregl çok değerli bir şirket. ona hiç şüphe yok. mesela arşivde şöyle bir haber var, 12-13 yıl öncesinden:

"ArcelorMittal, Erdemir'in halka açık kısımdaki yüzde 11.31 oranındaki payını yüzde 13.68'den yüzde 25'e çıkardı. Satın alma maliyeti 8.4 YTL (6.69 dolar) ve toplam satın alma değeri ise 869.25 milyon dolar oldu. "

https://www.dunya.com/ekonomi/erdemi...i-haberi-30234

şu anda yassı çelik çok revaçta. iş modeli ve ihracat artıları var. istedikleri rakam getirebilirler, katılıyorum o nedenle..
    burada 6.69 dolar ifadesi var. ek bilgi olarak o dönemde sermayesi 1.2 milyar tl civarı, şimdi 3.5 milyar tl..aradan geçen sürede yeni yatırımları da oldu.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Ereğlide mal toplu, geçen gün kulislerde tahtanın sipekisi Şortcuların donunu almış diye fısıltılar geliyordu.
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yine bankalara veriyorlar hayret bişey ya...ayıp be...bankalar en son ne zaman tavan olmuştu yav? unuttuk valla...

4. Ereğli nin sipekisi yine insaflı, arada kızartıyo falan. ben olsam tahtanın sipekisi yerinde hiç acımam altay tavan tavan sürerim.
    bakınız hulk sipekisi ne altay zopa atıyor, kaldırıp yine vuruyor, hiç acıyor mu
    Hamdım Piştim Yandım

Yine kaldırdı geliyor dayu. Yeter bu kadar dedi. Savulun

benim ekranımda endeks30 vs banka (xlbnk) değişimi. son 1 ay. referans seviye taban olduğu pzt öncesi cuma kapanışı. sadece son 1 ayda bile %10 underperform bankalar
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. bedelli sermaye artımı ile geçinen yolunu bulan patronlar var

bedelli oldukça, maalesef bu sistem düzelmez

tam bir soygun

devlet yıllardır, bu bedelli işini neden kaldırmadı anlayamıyorum

bedelli öncesi, karar aşaması, sonrası derken

yüzbinlerce dolandırılan ky, madur

yazık bizlere
    artık spk , ne olur, şu bedelli işini kaldırın
    bedelli isteyen şirketleri de kottan çıkarın
    asla yatırım tavsiyesi olamaz

8. Bankalar ve tüpraş bunlar shortun mazotu. Turkiyede fiyatı artmayan tek şey bu kâğıtların hisse fiyatı.

Sayfa 56/997 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •