Sayfa 56/451 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 3602 madde; 441 - 448 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1. günaydınlar

2. Pimpirikli emekliler cafesi naber....

(Namı diğer PARK)

Alıntı Originally Posted by Perayton Yazıyı Oku
    Pimpirikli emekliler cafesi naber....

(Namı diğer PARK)
    Merhaba

Takan yok kendi halimize ufak tefek serzenişlerle devam ediyorum.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by Perayton Yazıyı Oku
    Pimpirikli emekliler cafesi naber....

(Namı diğer PARK)
    Biz bildiğin gibi, Çeşmeden su akıyor mu ?Sen onu söyle yerleştin galiba Polenez'e. Gözükmüyorsun pek.
    Diskoda parayı kriptodan kırdı galiba o da yok oldu

TCMB bir hafta vadeli repo faiz oranını %50,00 olarak korudu (Beklenti %50,00)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TCMB: Kredi ve mevduat piyasalarında öngörülenin dışında gelişmeler olması durumunda parasal aktarım mekanizması ilave makroihtiyati adımlarla desteklenecektir. Likidite gelişmeleri yakından izlenmektedir

TCMB: Sterilizasyon araçları, gerektiğinde çeşitlendirilerek etkin şekilde kullanılacaktır

TCMB: Para politikasındaki kararlı duruş; yurt içi talepte dengelenme, Türk lirasında reel değerlenme ve enflasyon beklentilerinde düzelme vasıtası ile aylık enflasyonun ana eğilimini düşürecek ve dezenflasyon yılın ikinci yarısında tesis edilecektir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

TCMB: 25 Temmuz 2024 ve 22 Ağustos 2024 olarak ilan edilen Para Politikası Kurulu (PPK) toplantılarının tarihleri, Sayın Başkan Dr. Fatih Karahan’ın ilgili tarihlerde G20 Maliye Bakanları-Merkez Bankası Başkanları Toplantısı ve Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu’na katılacak olması nedeniyle, sırasıyla 23 Temmuz 2024 ve 20 Ağustos 2024 olarak değiştirilmiştir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,742
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TCMB: 25 Temmuz 2024 ve 22 Ağustos 2024 olarak ilan edilen Para Politikası Kurulu (PPK) toplantılarının tarihleri, Sayın Başkan Dr. Fatih Karahan’ın ilgili tarihlerde G20 Maliye Bakanları-Merkez Bankası Başkanları Toplantısı ve Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu’na katılacak olması nedeniyle, sırasıyla 23 Temmuz 2024 ve 20 Ağustos 2024 olarak değiştirilmiştir.
    24 temmuzda sanki ülkede,ve para piyasasında bir durum var gibi,bekleyelim bakalım.

Sayfa 56/451 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •