Balığın türü sazan.
O da biz oluyoruz.![]()
Balığın türü sazan.
O da biz oluyoruz.![]()
23DS , 57CT , 1113OE, 1719DF, 2329VF , 3137TT
Yukarida sayi ve harflerden olusan kumeler goruyorsunuz....bu kumeler arasinda belli bir baglanti vardir. Buna gore bir sonraki kumeyi bulunuz.
Bulmacayi cozmek icin cok az fransizca bilgisi gerekiyor. Onu da internetten kolayca bulabilirsiniz....(bilenler de vardir muhakkak)
Kolay gelsin...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Kumeler biraz bitisik cikmis....6 adet kume var 7. yi bulun bakalim
Kume aralarina virgül koydum
İçişleri: "Kısıtlamanın başladığı 30 Nisan saat 24.00 ile bugün saat 20.00 arasında karara uymayan 27 bin 828 kişiye adli/idari işlem uygulanmıştır"
İçişleri Bakanlığı: "Tedbirler sonuç vermeye başlamıştır ancak bu sonuçlar asla rehavete neden olmamalıdır. Salgın tehlikesi henüz geçmiş değildir."
İçişleri:"Vatandaşlarımızdan ricamız sosyal mesafe ve izolasyonu sağlamaları, belirtilen alanlarda maske takma zorunluluğuna uymaya devam etmeleridir"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İçişleri Bakanlığı: "54 ildeki 247 yerleşim yerinde karantina kararı kaldırılmıştır."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri