Sayfa 560/997 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Sosyal medyada bağımsız olarak yapılan çok fazla sokak röportajı var, bir çoğunuz ara sıra izliyordur...
    Konuşanların büyük oranı mevcut durumdan şikayet ediyor, hayat pahalılığı vs..., en sonunda soruyorlar seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz diye büyük çoğunluğu mevcut iktidara cevabını veriyorlar.

İnsanlar yaşanılanların sorumlusu olarak asıl yöneticileri görmüyor..
    Yani boşa konuşuyoruz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    imf'den borç alma git katardan, çin'den borç al...kudüs için ortalığı ayağa kaldıranlardan ne hikmetse uygur türkleri için gık yok...çin büyükelçisi Meral Akşener'e posta koydu bizimkilerden ne hikmetse ses çıkmadı...senin ülkenin siyasetçisine bir ülkenin büyükelçisi posta koyuyor senden ses çıkmıyor...niye?

dışişleri olsun, fahrettin altun, ibrahim kalın olsun ve hatta rte kendi hesabından uygur türklerine yapılan zulüm için videoları hazırlayıp yayınlasalar ya...

3. İkinci olarak kaçak elektrik olan yerlerde 220 volt üzeri hiç bir alet çalışmayacak. Sadece belirli yerlerde çamaşır bulaşık ütü çalışacak. Sonra kaçak elektrik kullananlar ile ilgili yasa çıkmalı. Müebbet hapis ve emeklilik sağlık hakları iptal edilmeli. Ondan sonra elektriği 220 volt üzeri açarım. Üçüncü olarak tüm ülkeyi Demir yolları ile Örerim. Her yere hızlı Tren metro ile donatmak gerek. Şehir içi ve dışı yollar paralı yaparım. Benzinli ve dizel Özel araç sigorta ve vergilerini 5 kat artırırim. Kamuda bakanlık hariç özel araca son veririm. Ülkede ki tüm yolların kenarına badem ceviz kayısı vs meyve ağacı ektiririm. Bunların bakımı ekimini cezaevinde yatanlar yapacak yok öyle yan gelip yatmak. Dağ taş her türlü uygun ağaç olacak. Edirne'den Artvin'e kadar tüm akarsu nehir ırmak sularını Güneydoğu Anadolu iç Anadolu gibi susuz yerlerdeki yapacağım barajlarda toplarım. Damlama sulama hariç sulama yapanlara ağır ceza ve hapis cezası veririm. Ülkedeki tüm jeotermal suları ilk olarak enerji ve ısınmada ve seracılık ta kullanırdım. Üretime yönelik her türlü desteği veririm enerji maliyetlerini beş kat azaltırim. Her türlü yerli üretimi desteklerim bunu ezecek ucuz çin mallarına vergi koyarim. Her yere su gideceği için tarımda ki rekolte en az 5 kat artacaktır. Ekilmeyen tüm tarım arazilerini kamulaştırip buralara yem ve yağ bitkileri eker yem bitkilerini ücretsiz hayvancılık yapanlara veririm. tum Turizm bölgelerinde yöresel ürünlerin sergilendiği tanıtıldığı yerler yaparım. Nasıl ki Fransa Hollanda gibi ülkeler peyniri 100 dolar üstü satıyorsa benim ülkemin nadide ürünleri de orda tanıtılır değerini bulur. Tüm kamu hizmetleri deki net maaş sistemini prim sistemine çeviririm. Tarım hayvancılık tüm personelini sahaya sürerek planlı üretim verimliliğine dayalı prim veririm garanti maaş asgari ücret kadar olur. Otel Hastane sistemini mesleğinde başarılı Dr ile yine prim ve memnuniyet esasına dayalı kaliteli lüks hizmet ile (eğitimli hostes ve hasta bakıcı refakatçi ile ) yabancılara açarım. Burda hocalar kendi ekibini oluşturacak ve döner sermaye ile çalışacak. Bu hastaneler yaygın olarak turizm bölgesinde olacak. Yabancı turistler hem tatil yapacak hem tedavi olacak. Verin bu kardeşinize ülkeyi bakın dolarla faizle şunla bunla gerçekten nasıl ulaşılır görün ha gerçekten.

4. Açıkçası aynı anda dört mevsimin yaşandığı kum eksen taş biten bir tarım arazisi olan her bölgeye has dehşet lezzetli kaliteli ürünleri olan bir ülkeyi bugün ku duruma getirmek için siyasetçiler baya emek geçti. Çok uğraşmak gerek. Bunu becermek öyle kolay da olmadi. Japonyadan birini getirsen koy bu ülkenin mına desen yüzyıllarca uğrassa yine beceremez. Ama biz bunu 50 yılda becerdik. Bu ülkede milletvekili bakan yada başkan her neyse o maaşla o servet elde edilmez. Ülkeye tam yetkili yönetimi denetleyecek bağımsız acil Savcılık ve mahkeme sistemi kurmak gerekir.

5. Ben mevcut çalışma saatleriyle 25 yılda bu ülkeyi Almanya seviyesinin üstüne getiririm.

6. Benim en küçük kız 8. Sınıf. Kızın bir matematik öğretmeni var bayram seyran tatil gece demiyor, sürekli canlı ders deneme. Bir anne baba bu kadar ilgilenmez. Bu ülke böyle öğretmenler ile ayağa kalkar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Akba balar üşüşmüş ne yazsanız burada herşeye doğru evt diyor ama sonunda kılıcdaramı verelım der. Yada kamufle için amann hepsı aynı siyaset hepsı kendı cıkarında der. Ekonomı oldumu evt enkazı kabul etmıs batmıs kabullenmıs ama sonunda zaten muhalefet gelınce ımf ye gider der. Bunlar böyle işte.

Dth larda 220 milyar dolar var. Gelen hükümet ben demokrasiden insan haklarından yanayım dese syan türkiyeye gelmeyi bekleyen anında 30 milyar dolar para var. Dth larda bu sözü duyup bozulmayı bekleyen 100 milyar dolar var. Yastık altında korkudan kasalarda tutulan 20 milyar dolar para var.

Bu para dolasıma girdimi zaten bataktan kurtulur ülke. PARA KAYBET İTİBAR KAYBETME SÖZÜNE GÜVEN OLSUN.
    Forumda huzursuzluk olmasın diye 2 keredir senin sataşmalarını teğet geçiyorum,Şansını zorlama.KARŞILIK VERMEDİKÇE vites artırıyorsun
    Senin tum hayat felsefeni sarma yaparim ve onune koyarim..Bunu herkes bilir..Yetişkin bireyleriz ve karşıdakine SAYGILI OLMALIYIZ.ERGEN GIBI KELIME OYUNU YAPMADAN...

Akp kendi cenahına sahip çıksaydı ,ilk çıktığı misyona göre hareket etseydi ,dindar ama kinsiz bir nesil yetistirseydi,yine en büyük savunucusu olurdum..siyasi tercihimde ekonomi ilk 3 te yer almaz.
    Değerlere verdiği zarar,yolsuzluk,içi boşaltılmış söylemler vs..bunlara bakarım.

Ha...17 yıldır forumdayım.Siyasi görüşlerimi saklamadan sonuna kadar savunurdum. Takiye yapmadan...Kimseye kendimi beğendirme kopmleksim olmadı.Bu yüzden geçmişte defalarca ceza aldım.

BEYAN ESASDIR VE NIYET OKUMA YAPMAK,kişileri ittiham etmektir.
    Son düzenleme : ABKA; 15-05-2021 saat: 13:12.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim en küçük kız 8. Sınıf. Kızın bir matematik öğretmeni var bayram seyran tatil gece demiyor, sürekli canlı ders deneme. Bir anne baba bu kadar ilgilenmez. Bu ülke böyle öğretmenler ile ayağa kalkar.
    Kızım ilgiden alakadan sıkılmıyor. Hem dersini hem öğretmenini çok seviyor. Yemin ederim okula bile bazen öğretmenin arabayla gidip geliyor. Öğretmenini benden çok seviyor.

Sayfa 560/997 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •