Sayfa 560/1001 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. ilk defa herkes aynı fikirde

2.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Büyük ihtimalle Türk huruç taktiği..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Huruç taktiği nedir ben duymadım. Internette de çıkmadı Türklerin 5 savaş taktiği var denmiş bir kaç yerde. Bir de şu video var.

https://www.youtube.com/watch?v=hLXsyca7Zrs
    Savaş Tarihindeki En İlginç 10 Taktik
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Borsada da taktikler var, hemen aklıma gelenleri sıraladım. Çok taktikler var, çarpıldıklarımdan aklımda kalanlar hemen geldi.

Kısa vadeli:

1- Haberler ile desteklenen gel gel taktiği

2- Yüksek hacim ile desteklenen kısa vadeli doldur boşalt taktiği

...

Uzun vadeli:
    1- Her haberde saman alevi hareketler ile ateşlenen sonra geriye dönen bu hisseden adam olmaz taktiği

2- Çok dar aralıkta uzun süre sıkıştırılıp artık sabrı bitenlerin döküldüğü ama yenilerin geldiği sonu ya yüksek bedelli ya da yukarı hareket ile biten taktik

3- Yüksek bedelsiz verilecek yemi ile yıllarca fiyatı çok yükseklerde tutularak bu vaade kanan vatandaşın tüm parasının alındığı ve hapsedildiği, hareket başladığında yeni alanların para yaptığı eskilerin hesap hatası yaptığı taktik.

4- Önce ne var yok yedire yedire yıllarca satıp sonra, kısa aralıklar ile yüksek bedelli ile geri toplama taktiği,

5- Hissenin sürekli bedelsizler ile 1 liralar civarında tutulduğu, kendinden başkasının oynamasına izin verilmeyen taktik (sonradan bedelsiz işlemlerinde 2 TL altı olmaz denilerek bu iş sulandırldı biraz)

6- Sandık/Vakıf satacak, dava var, ceza geliyor, iktidar ile problemli denilerek hissenin kontrol edildiği taktik.

7- Vatandaş tarafından eninde sonunda fiyatını bulur mantığı ile karlı bir grup şirketini aldığı ama sonunda daha az karlı veya sürekli zarar eden şirket ile birleştirilerek işin içine edildiği taktikler.

...
    Son düzenleme : ariston; 16-02-2022 saat: 15:16.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Huruç taktiği nedir ben duymadım. Internette de çıkmadı Türklerin 5 savaş taktiği var denmiş bir kaç yerde. Bir de şu video var.

https://www.youtube.com/watch?v=hLXsyca7Zrs
    Savaş Tarihindeki En İlginç 10 Taktik
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Silist...%9Fatmas%C4%B1

5.  Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Yanlış hatırlamıyorsam huruç savaşı diye bir savaş var oradan çıkıyor sanırım.
    Sağolasın. Huruç hareketi deyince bir şey çıktı.

Kale ele geçirme taktikleri ayrı bir başlık olabilir. Genelde aç susuz bırakma, dışarıda sürekli gürültü yapma çok kullanılan taktikler.
    Huruç karşı taktik gibi duruyor, yardırma hareketi de var meydan savaşlarında.

https://eksisozluk.com/huruc-hareketi--1380526

6. Geçen bir haberde Waterloo savaşına atıf yapılmış. Bir de bataklığa çekme taktiği var. Borsanın kendisi bir nevi o denilebilir ama özelinde var bir kaç hisse.

Robotlar robotlar robotlar , hangi tahtaya baksam Bank Of , birisi dur desin artık yeter....

Hem üçgen hem ters obo görüntüsü var saalik spotta
    Sıkışmanın sonundayız
    6. kez aynı yeri deniyoruz
    2066 fibo 50 seviyesi

Sayfa 560/1001 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz