Ben bu fiyatlardan tereddüt etmem fiyat 200 lere gelse tamam diyeceğim de (bu yıl için)fiyat buralardayken siz tereddüt yaşıyorsunuz ya birde burda yazıya dökerek cidden anlamlandıramıyorum bu kadar tereddüt varsa o zaman milyar dolar kar etse burayı geçmez vs hiç beklemeyelim gidelim zaten diktatör bir firmadayız delmektir kanun da tanımıyor o zaman yani şunu yapıyorlar net kanunların etrafından dolaşıyor mide bulandırıcı bu ama bu kişiler seve seve bu şirketi eşşek gibi büyütmek zorundalar kendi çıkarları için bende buna güveniyor ve sonuna kadar dibine kadar burdan mal almaya devam edeceğim hodri meydan diyorum speğe bas aşağı bana çalış aferin sana spek tereddüt edersem malım bu kadar net gerekirse şirketle ilgili olumsuz haber yolla ki bunları da gördük 50 lira iken fiyatı şirket aleyhine açılmış tutarı belirsiz maddi manevi ölümlü kaza için tazminat haberi gelirdi bir zamanlar şimdi hisse 4 haneli rakamlarda hala elimde var sende elimde olacaksın lot sayısı sana bağlı spek sen inat ettikçe benim işime gelecek devam et koç spek devam et.
Yer İmleri