Sayfa 561/919 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,481 - 4,488 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis.

Sen, simdiye kadar tek dalavere yapmayan "ben"im bir takim oyunlar icinde olma ihtimalini bile dusunebiliyorsan, simdiye kadar yillardir onlarca defa hayattan kustururcesine oyunlar oynanan tahtada hala oyun oynaniyor olabilme ihtimalinin olaBILECEGINI benim dusunmem gayet normal.

Zayif bir ihtimal olarak goruyorum ama.

Gerci haberi 1 ay gec vererek zaten oyun biraz oynanmis..

Her neyse..

Yatirim tavsiyesi degildir
    Ben bu fiyatlardan tereddüt etmem fiyat 200 lere gelse tamam diyeceğim de (bu yıl için)fiyat buralardayken siz tereddüt yaşıyorsunuz ya birde burda yazıya dökerek cidden anlamlandıramıyorum bu kadar tereddüt varsa o zaman milyar dolar kar etse burayı geçmez vs hiç beklemeyelim gidelim zaten diktatör bir firmadayız delmektir kanun da tanımıyor o zaman yani şunu yapıyorlar net kanunların etrafından dolaşıyor mide bulandırıcı bu ama bu kişiler seve seve bu şirketi eşşek gibi büyütmek zorundalar kendi çıkarları için bende buna güveniyor ve sonuna kadar dibine kadar burdan mal almaya devam edeceğim hodri meydan diyorum speğe bas aşağı bana çalış aferin sana spek tereddüt edersem malım bu kadar net gerekirse şirketle ilgili olumsuz haber yolla ki bunları da gördük 50 lira iken fiyatı şirket aleyhine açılmış tutarı belirsiz maddi manevi ölümlü kaza için tazminat haberi gelirdi bir zamanlar şimdi hisse 4 haneli rakamlarda hala elimde var sende elimde olacaksın lot sayısı sana bağlı spek sen inat ettikçe benim işime gelecek devam et koç spek devam et.

2. Lafım speğe sizin tereddütlerinize anlam veremiyorum o kısımda kusura bakmayın lütfen bu benim görüşüm sizin görüşünüze saygım var ama anlamlı gelmiyor bana.

3.  Alıntı Originally Posted by Mao Yazıyı Oku
    Ben bu fiyatlardan tereddüt etmem fiyat 200 lere gelse tamam diyeceğim de (bu yıl için)fiyat buralardayken siz tereddüt yaşıyorsunuz ya birde burda yazıya dökerek cidden anlamlandıramıyorum bu kadar tereddüt varsa o zaman milyar dolar kar etse burayı geçmez vs hiç beklemeyelim gidelim zaten diktatör bir firmadayız delmektir kanun da tanımıyor o zaman yani şunu yapıyorlar net kanunların etrafından dolaşıyor mide bulandırıcı bu ama bu kişiler seve seve bu şirketi eşşek gibi büyütmek zorundalar kendi çıkarları için bende buna güveniyor ve sonuna kadar dibine kadar burdan mal almaya devam edeceğim hodri meydan diyorum speğe bas aşağı bana çalış aferin sana spek tereddüt edersem malım bu kadar net gerekirse şirketle ilgili olumsuz haber yolla ki bunları da gördük 50 lira iken fiyatı şirket aleyhine açılmış tutarı belirsiz maddi manevi ölümlü kaza için tazminat haberi gelirdi bir zamanlar şimdi hisse 4 haneli rakamlarda hala elimde var sende elimde olacaksın lot sayısı sana bağlı spek sen inat ettikçe benim işime gelecek devam et koç spek devam et.
    Alternatifleri dusunmek en kotu ihtimali kabul degildir. Hic bir sirkette yuzde yuz emin olmak mumkun degildir, olunmamalidir da.

Daha once dedigim gibi, ben sirketi begeniyorum. Sirket 5 sene oncesine gore oldukca buyudu de. Henuz hisse fiyatina yansimamis olsa da. Sirketteki guzelligin aynisini tahtada ise simdiye kadar hic gormedim. Sayin Forzakorfez borsaya acik bir sirketin nasil olmasi gerektigini detayli belirtmis.

Sirketin buyuk ortaklari tahtada donen cirkinliklere ortak midir bilemem. Ben de butun bu cirkinliklere ragmen sirketin buyuyecegine inandigimdan burada durmaya devam ediyorum. Al-sat yapmadigim icin donen olaylar aslinda beni etkilemiyor. Biraz etkilesim olsun, fikir jimnastigi olsun diye yaziyorum.

Sirketteki guzellik derken, ulkedeki ve dunyadaki krizlerin de etkisiyle tokezlemeler oldugunu ve gecikmeler yasandigini da soylemeden gecmek olmaz.

Yatirim tavsiyesi degildir.

4. Şurası da şayet okunuyor ise şirket sahipleri tarafından şunu diyeyim, size hiç yakışmıyor derdim ama şu haber geciktirmeden sonra artık yakıştırıyorum ve sonuna kadar sizin aleyhinize uğraşacağım ve hiç beklemediğiniz sonuçları yaşadığınızda yatırımcıyı küçümsemenin sonuçlarına katlanıyor olmanın ne kadar gereksiz bir şey olduğunu anlamış olacaksınız.

5.  Alıntı Originally Posted by Mao Yazıyı Oku
    Siz ciddi misiniz cidden şu bilançodan sonra şu tereddütler var mı yoksa başka bişey mi var işin altında diye düşünmeden edemiyor insan havelsanıdır vs vs şurda yazmaya gerek yok yani şurdan tereddüt yaşayan varsa diyecek lafta yok şu şirketin yaptığı anlaşmaları borsada başka şirket yapsa şu an şu sektörde piyasa değeri neyse yazmiycam siz 1 milyar piyasa değerinde bunları yazmaya devam edin kimse yaklaşmasın benim içinde iyisi bu belki çabuk toplar spek bende onla beraber sonra sonrası zaten eninde sonunda ya seve seve ya zorla gidecek benim paramın eflasyonu varsa speğinkinin de var her geçen gün fiyat çıksa da aslında enflasyon ve diğer sebepler ile daha ucuza alabilme fırsatı sunuyor hisse, bizde ona göre çiziyoruz zaten stratejiyi hadi bakalım nereye kadar bu inat bu açgözlülük.
    Sanırım bunu bana yazdınız Sn.Mao. Açıklayayım:

Şirkette daha önceki dönemde de bu denli büyük satışlar, teşvik haberleri, yeni ürün ve projeler, hedefler konuldu/açıklandı. (Örn. sadece GTT satış haberi ve bu haberin veriliş şekli belki de bu son satışların tamamından fazla bir hasılat beklentisi oluşturmuştu.) Malesef fiyaskoyla sonuçlandı çoğu. Fiyaskoyla sonuçlanmayanlar da hisse fiyatına hakettiği şekilde yansımadı. (Borsada, spekülatif ya da gerçek değeriyle 10-20 katına çıkmış onlarca hissenin olduğu şu ortamda "Kront da yükseldi işte" demeyeceğinizi umuyorum.)

Şu an sanırım hissedesiniz ve yüksek potansiyelli, ucuz kalmış bir hisse bulduğunuzu düşünüyor, mali veriler, sektör ve şirketle ilgili olarak yaptığınız araştırmalar sonucunda da pırlanta gibi bir hisse bulduğunuzu hissedip heyecanlanıyorsunuz. Bu nedenle, aynı gönderide olumlu ve olumsuz yönler ortaya konmuş olmasına rağmen olumsuz kısmından rahatsız olup itiraz etme gereği duymuşsunuz.

Aslında temelde aynı şeyi söylüyoruz. Çok iyi ve potansiyelli bir şirket. Fiyatı da çok ucuz. Yani şirketin iyiliği fiyatına yansımamış/yansımıyor. Zaten yansısaydı şu an fiyat uçuk yerlerde olurdu ve siz hisseyi almazdınız. Muhtemelen, elinizde olmadığından da "İyi şirket ama fiyatına yansımış, F/K bilmem kaç olmuş, uzaya mı çıkacak?" derdiniz. Hissede olanlar ise "Boşverin F/K'yı, beklenti ve projeleri var, 1.000 lira az bile, 3-5.000 olacak derdi. Siz, fiyat olarak düşük kalmış bir hisse buldum diye düşünüyorsunuz, biz de o şirketin yıllardır yatırımcısı olarak ucuz kalmasına kızıyoruz. (Sanırım en doğru yorum bu.) Biz "Şirket hep potansiyelliydi ama hakkıyla fiyatlanmadı bugüne dek (Bunu ezbere değil, yaşanan gelişmeleri ortaya koyarak yapıyoruz.)" diyoruz. Siz ise "Ucuz işte ne güzel, ben buldum" diyorsunuz. Tekrar söylüyorum; hakkıyla fiyatlansaydı, bugün siz bu fiyatlardan hisse alamazdınız. Umarım önümüzdeki dönemde sizin almanızın da sayesinde hisse fiyatı artar da biz de kazanırız.😊

Bence önemli olan hisse sahibiyken de değilken de objektif analiz yapabilmek. İyiye iyi, kötüye kötü diyebilmek. Ya da iyi hissenin kötü yanlarını, kötü hissenin iyi yanlarını görüp ortaya koyabilmek. Buradaki yatırımcı kitlesinin yapmaya çalıştığı budur. Yoksa KY almasın da hisse artsın diye bir beklentimiz/amacımız yoktur. Zaten SASA'da, Hektaş'ta, Kontrolmatik'te KY yok da mı delicesine yükseliyor bu hisseler. İyi kar eden, projeleri olan ve iyi yönetilen her hisse, kötü niyetli spekülatif hareketlere maruz değilse er geç hakettiği değere kavuşur zaten.

6. Ben bu hisseye yeni girmedim ben buldum ben aldım tarzında düşüncelerim olmaz onlar sizin zihin yapınız ile oluşmuş yorumlardır reddediyorum ve elime göre yorum yapmadım yapmam da çok uzun süre oldu alalı, pırlanta gibi hisse değil bu hisse daha fazlası çok çok daha fazlası yaşayıp göreceğiz gidecek hem de eşşek gibi benim düşüncelerim bunlar.

7. Speğin aklı varsa çok sert hareketler yaparak gider tahmin etmediği malı belki o zaman alır belki fazlasını bulur ben asla sert hareket istemem tavan olmasın sağlıklı gitsin ama bu speğe son tavsiyem olarak kayıtlara geçsin kendisi bilir.

8. Ben de gönderinizin;
    ".... şu bilançodan sonra şu tereddütler var mı yoksa başka bişey mi var işin altında...." ve "......siz 1 milyar piyasa değerinde bunları yazmaya devam edin kimse yaklaşmasın..... " kısımlarını (Benimle yorumumla ilgili olduğunu düşündüğüm için) reddediyorum.

" .... şirketin yaptığı anlaşmaları borsada başka şirket yapsa şu an şu sektörde piyasa değeri...." kısmına da katılıyor ve neden belirttiğiniz piyasa değerinde olmadığını sorguluyorum kendimce. KY almış-satmış umrumda olmaz. Zaten hisse fiyatının, o hisseye sahip olan KY sayısıyla ilgili olduğunu da düşünmüyorum.

Sayfa 561/919 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •