Sayfa 562/1006 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Herif az para ile çok puan almaya çalışıyor derinliği yok almış.
    1 lira idi ve nerede ise tüm paramı arçelik e basacaktım,deli misin,finansal sistem göçtü,şöyle böyle derken 1lot alamadık,bir arkadaşımla hala ona yanarız

2.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    1 lira idi ve nerede ise tüm paramı arçelik e basacaktım,deli misin,finansal sistem göçtü,şöyle böyle derken 1lot alamadık,bir arkadaşımla hala ona yanarız
    Çok borçluydu BEKO yu filan devir aldı, Koç şirketi olmasa kapanır giderdi.

O zaman almamak normal.

Pislik herif
    22,40 idı 22,58 e almış. yararlanamadık.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. 129.750 short ytd

4.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    o bir arkadas ben oluyorum ....ahhh ahhh ne gunlerdi hemi ugolnili senin odadaydik

*kalın: Terörle mücadelede küresel işbirliğine ihtiyaç var, söz değil somut istihbarat paylaşımıdır, ortak operasyondur
    *kalın: Vize krizinin çözülmesi için amerikalıların talepleri alındı, değerlendirilecek"
    *kalın: Abd ile anlaşmazlık karmaşık değil, bir günde çözülebilir
    *kalın: Abd türkiye'deki hukuki sürece saygılı olmalı
    *kalın: Idlib'de çatışmasızlık durumunu askerlerimiz icra edecek, şu anda keşif çalışmaları devam ediyor
    *kalın: Kuzey ırak yönetimine çağrımızı yineliyoruz, çağrımız ırak'ın toprak bütünlüğü çerçevesinde erbil ile bağdat arasında sorunların çözülmesidir
    *kalın: Tavsiyemiz bu adımdan bir an önce geri dönmeleri ve ırak'ın toprak bütünlüğünü tanıdıklarını ifade etmeleri
    *kalın: ırak kürtlerini cezalandırmak gibi bir düşüncemiz asla söz konusu değil
    *kalın: Biz bölme girişimine karşıyız, ırak'ta başka bir grup yapsaydı yine karşı çıkardık, suriye'de de böyle bir şey gündeme gelirse ona da karşı çıkarız
    *kalın: (sınır kapısının kapatılması) bağdat ve tahran ile koordineli bir şekilde adım adım hayata geçireceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by paradigma Yazıyı Oku
    o bir arkadas ben oluyorum ....ahhh ahhh ne gunlerdi hemi ugolnili senin odadaydik
    gideyim ,biraz soğuk su içeyim,belki içimdeki yangını söndürür

7.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    bende 2,70 tl idi ttrak alıyordum. Şu an Türkiyenin en büyük aracı kurumu beni o zaman vazgeçirmişti. Otomotiv sektörü çöktü ttrak te sektörün içinde riskli demişti. O günden bu yana kimseyi dinlememeyi öğrendim.

8. devam boşluğumu u hakkaten u

Sayfa 562/1006 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •