Sayfa 563/919 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Sn.Usta ben gecerken ugrayanlardanım artık. Benim gördüğüm Netastan kurtulmak ; L nin kızının gelmesi vs. Özellikle ve özellikle içerden bilginin kesilmesi vs. güzel şeyler. Gerisi zaten gelir.

Satışların fiyatlarıda açıklanırsa güzel olur. GTT ye satış yaptık deyip beleşe vermişlerdi.Neyse eski durumlara düşecek gibi durmuyor bu sefer.

Bol kazançlar.

YTD.
    Tesekkurler fikirleriniz icin YildizTozu. Insallah bu sefer iyi olur. Ben su anki fiyatla bile dolar uzerinden hala karda degilim sanirim. 5 sene beklerken kazandigimiz sinir, stres, silkeleme esnasindaki sallantilarda mide bulantilari filan oldu

Ama bizi oyle bir hale getirdiler ki, su anda basabas olma durumuna sukrediyoruz. Halbuki 5 sene oncesine gore sirket ne kadar buyudu, ne kadar taninir hale geldi, urunlerini ne kadar gelistirdi, hic beklemedigimiz, Netas'in ayrilmasi gibi bir olay yasadi.

Yatirim tavsiyesi degildir.

2. Kontr deyince aklıma geldi bakayım dedim. 717 olmuş. Ben 60'dan satmıştım.
    Kront niye çıkmıyor anladınız mı şimdi? Ben satayım da siz kazanın bari.😂

3.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    iyi taban yapmadik.

Sayin Forzakorfez'in endiselerine hak veriyorum. 5 sene boyunca o kadar oyun oynandi ki hisse uzerinden yine alavere dalavere olabilir mi acaba diye dusunulurse yadsimamak lazim. Ne belli, belki de zaten 4. ceyrek gelecek yapiliyor olan Ufone satisi 1 gun oncesine alinip 3.ceyrege cekildi, bilemiyoruz. Eger Ufone'a satis zaten her 3. ceyrek yapiliyor olsaydi, 3.ceyrek satislarimiz eski fiyatlarinda olmazdi. O zaman ya bu satis yeni bir satis (yeni moduller, yeni olcekler, vs), ya da 4. ceyrek satisi 3. ceyrege aktarilmistir demek degil midir?

Kront'ta simdiye kadar yapildigi sanisi verilen hareketler butun 3 ceyrek satislarin son satisa aktarilarak yatirimciyi korkutmak seklindeydi. Bunu yaptilarsa, tersini de yapmalari mumkundur.

Gerci kagit uzerinde ne oyunlar donerse donsun, 4. ceyrek satisi bile olsa, satis miktari cok guzel. Zaten Pega'nin da yeni moduller ekledigini biliyoruz...belki kullanim olcegini de artirdilar.

Benim dusuncem, sirket buyuyor. Sirketteki guzellikler kagittaki cirkinlikler tarafindan ortuluyor.

Yatirim tavsiyesi degildir
    22 Kasım Olağanüstü genel kurulu aslında bu görüşü tamamlıyor gibi. Bu çeyrek için özel bir çabaya mı girdiler yoksa sadece tesadüf mü ya da gerçekten satışlar iyi mi gitti?

Şu ana kadar her yapılanın altından bir çapanoğlu çıkmış bir şirket için tedbir iyidir hele de bu fiyatlarda.

4. Yalnız grafik çok tatlı değil mi ?

5. Çok başarılı çok 3 günde nasıl gösterge soğutulur eski zirvesini geçer aynı zamanda rsı 10 puan nasıl düşürülür ders olarak gösterilebilir bu grafik ��

6. Şurdan % 60 hızlı gitse şirketin yüzde 5 den fazlasını toplar bir iki de toplu tutan dökülür oldu sana %10 istediğin bu kadar değil mi spek al işte çık 130 lara al yürü sonra baksınlar arkandan daha ne diyim sana.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Bir hayal bir varsayım.

7. Gartner'a bir yorum daha dusmus.

Cin'den diyooo..

Cok begenmisler.

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Gartner'a bir yorum daha dusmus.

Cin'den diyooo..

Cok begenmisler.

YTD
    ZTE ortakken bile Çin'e satış yapamamıştık.😂 Güzel bir haber. Teşekkürler.

Sayfa 563/919 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •