Sayfa 562/919 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

  1.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Ben de gönderinizin;
    ".... şu bilançodan sonra şu tereddütler var mı yoksa başka bişey mi var işin altında...." ve "......siz 1 milyar piyasa değerinde bunları yazmaya devam edin kimse yaklaşmasın..... " kısımlarını (Benimle yorumumla ilgili olduğunu düşündüğüm için) reddediyorum.

    " .... şirketin yaptığı anlaşmaları borsada başka şirket yapsa şu an şu sektörde piyasa değeri...." kısmına da katılıyor ve neden belirttiğiniz piyasa değerinde olmadığını sorguluyorum kendimce. KY almış-satmış umrumda olmaz. Zaten hisse fiyatının, o hisseye sahip olan KY sayısıyla ilgili olduğunu da düşünmüyorum.
    Kesinlikle hakkınız var büyük kısmında ama şirketteki gelişmeler vs filan diycem neyse herkesin bakış açısı herkes aynı baksa zaten neyse anlıyorum sizi.

  2. Sakin arkadaslar. Hepimiz ayni taraftayiz. Reddiyelere de methiyelere de gerek yok

    Sayin Mao da uzun suredir hissede. Gecen sene de bana bir kritigimde cikismisti. Bakin sayin Mao, o zaman hisse yari fiyatinda iken de kritik ediyorduk, iki katinda da ederiz, 5 katina ciksa da. Artisini eksisini, tek basina dusunemedigimiz ihtimalleri tartismak, fikir alisverisi icin buradayiz.

    Ama siz hisse cikarken sevinmek yerine sanki biraz daha fazla mi cikismaya basladiniz..

    O zaman hisse 10 dolari gordugu vakit vay halimize

    Yatirim tavsiyesi degildir.

  3. Söyleyeceklerim sizinle direk ilgili değil ama şu borsa forumlarında şöyle bir durum oluşuyor. Olumlu birşey yazıyorsunuz, biri çıkıp mal pazarlamacılara karnımız tok yazıyor, olumsuz birşey yazıyorsunuz bir başkası çıkıp hisseyi kötüleyerek KY'yı uzak tutmaya mı çalışıyorsunuz diyor. Halbuki ikisi de değil, objektif olmaya çalışıyorum sadece. Hisseyi çok iyi tanıdığımı düşünüyorum ve ne kadar potansiyelli bir şirket olduğunun çok farkındayım. Hisse fiyatıyla ilgili olarak da hedefim muhtemelen sizin hedefinizin bile üzerindedir. (Elinde hem Kontr hem Kront varken, Kront'un daha potansiyelli olduğunu düşünüp Kontr'lerin tamamını Kront'a çevirmiş biriyim.😊) Hisseyle ve sektörle ilgili de epey araştırma yapıyorum. Fikir paylaşımı olur diye de burada paylaşıyorum. Tekrar edeyim. KY almış-satmış beni ilgilendirmez. Zaten KY'ların çoğu da hissenin hangi sektörde olduğunu dahi bilmeden, Twitter'daki analizcilerin çizimlerine göre al-sat yaparlar. Hisse 100 TL olsa çoğu kalmaz hissede.

  4. Cidden çıktığı zaman daha çok sinirleniyor olabilirim çünkü 32 lere geldiğinde çok rahattım çıkacağını biliyordum yapılan çirkinliği biliyordum çirkinlik teyitlendikçe (hisse fiyatı çıktıkça)sinirimi boşaltıyor olabilirim bu direk spek ile alakalı üstünüze alınmayın lütfen.

  5.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Selamlar sayin Yildiz Tozu,

    ne yaptiniz, geri geldiniz mi yoksa izlemede misiniz?

    Siz de Kront hakkinda oldukca tecrubelisiniz. GTT fiyaskosu, 6 sene oncesinden Katar Stadyum satis beklenti aciklamalari, 18'den geri donup 9-10 araliginda yari fiyatta 2 sene bekleme tecrubeleri..

    bunlari gozonune alarak, yine alavere var midir?

    Bana sanki bu sefer ciddi satislar devam edecek gibi geliyor. Ama iceriden hep oyle gorunur

    Yatirim tavsiyesi degildir
    Sn.Usta ben gecerken ugrayanlardanım artık. Benim gördüğüm Netastan kurtulmak ; L nin kızının gelmesi vs. Özellikle ve özellikle içerden bilginin kesilmesi vs. güzel şeyler. Gerisi zaten gelir.

    Satışların fiyatlarıda açıklanırsa güzel olur. GTT ye satış yaptık deyip beleşe vermişlerdi.Neyse eski durumlara düşecek gibi durmuyor bu sefer.

    Bol kazançlar.

    YTD.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

  6. Aynen sayin Forzakorfez..

    Ben artik Kront'ta al-satci pek kucuk yatirimci kaldigini sanmam. Sen-ben gibi kemiklesmis, dovsen satmayacak kisiler kaldi (kac kez dovulduk aslinda)

    Kademeler bos, tahta sahibi ne isterse yapiyor, yapar. Cogu zaman al-sat arasi 1 lira oluyor. Saka gibi.

    Yatirim tavsiyesi degildir

  7. İşte şu düşünce spekte yok bende hemfikirim zaten üç beş ky var yatırımcı hariç ki yatırımcıya hiç bişey yapamaz spek,
    aklı varsa 100 üzerine hızlı atar malı alır ama böyle zorladıkça kendisi de kaybediyor onla aynı gemide olan bizde çık yukarı al malı aşağıdan satarsın anca.

  8. Arkadaşlar sıkıntı yapmaya gerek yok. her biriniz bu forum için çok değerli kişilersiniz. asla art niyetli olmadığınıza eminim. Birbirimizi kırmaya gerek yok. arkanıza yaslanın artık düzeltme de bitti sayılır. tadını çıkarın. biraz hoşgörü ve alttan alma her sorunu çözer. yeter ki iyi niyetli olalım. kront zor bir hissedir. bunu hepimiz biliyoruz.
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Sayfa 562/919 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •