Sayfa 563/2213 İlkİlk ... 6346351355356156256356456557361366310631563 ... SonSon
Arama sonucu : 17698 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. ��Çin Halk Cumhuriyeti'nin Güneydoğusunda yaşanan sivillerden Sahra hastaneleri için kan bağışı yapmaları istendi.
    Çin yönetimi bir şey yapmak zorunda. Yoksa halkı depresyona girer. Sadece kişiler değil, halklar da depresyona girerler, uyuşur kalırlar. Artık Çin yönetimi nasıl bir hikaye anlatacak da halkına bir dinamizm kazandıracak?

Süleymaniye'de bizim askerlerin başına çuval geçirme hadisesinden daha feci bir durum. Çünkü Pelosi'nin uçağını milyarlarca insan takip etti. Mesele öyle bir dillendirildi ki dünyanın en ucra köşelerine kadar herkesin haberi oldu.

Çin'in Afrika'ya gönderdiği 1 milyonun üstünde elemanı var. Çinliler dünyanın pek cok bölgesinde maden sahalari çalıştırıyorlar. Çad'da 2 tane silah fabrikaları var.Guney Amerika'da da Afrika kadar olmasa da Çinliler var. Sibirya'da belki 1 milyon Çinli var. Bunlar aynı zamanda askeri eğitimlerden geçmiş kişiler. Çinlileri kovarlar her yerden, barındırmazlar. Dünyanın dört bir tarafında tonla Çinli işadamı var. Paralarını alırlar, makina parklarına el koyarlar, hatta canlarını da alırlar.

Güçsüzlük belirtisi görüldüğü an saldırırlar. Pelosi gittikten sonra illa bir catişma olacaktır. Yoksa 1,5 milyar Çinliye hangi masalı uyduracaksınız. Boş denize füze attım masalıni millet yemez.

@erefefik

2. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün görevden alındı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
    Dün akşam gördüm bu haberi. Resmi gazetede yayınlanmiş.
    @erefefik

3. 28 Şubat 2022
    ▪️Özgür Demirtaş "Rusya ekonomisi çok ciddi hasar alacak. Rusya'yı savunan kişilerin ekonomik bilgisinin zayıf olduğunu düşünüyorum" dedi.
    Bu adamla 5 sene önce twitter üzerinden tartışmıştım. Bir twetinde Abd'yi o kadar büyütüyordu ki, 1969'da aya gitmeleri, süpergüçlüğü falan filan. Aya gitmelerinin o zaman için mümkün olmadığını, aya gittikleri araçları bir müzede sergilediklerini, bunlarla anca çocuk kandırılabileceğini, tenekeyle aya gidilemeyeceğini yazdim. Adam öyle bir kodlanmiş ki, benle dalga gecmeye basladı. Amerikalılar sadece aya gittiklerini değil, oradan geri geldiklerini de iddia ediyorlar.
    Ama bilmedikleri bir şey vardı. Van Allen radyasyon kuşakları. Dünyanın çevresi radyasyon kuşaklarıyla cevriliydi, o tarihte bu bilinmiyordu. 3.kuşak 2012 yılında keşfedilmişti. Bunlari yazinca beni engelleyiverdi. Engelledikten sonra da benim geri zekali olduğumu, gülme efektleriyle falan yazdı. O araclarla aya gidebilmek için radyasyon kuşaklarını geçmeleri gerekiyor. Bunun için araçlarin yüzeylerinin belki 2 metre kalınlığında kurşunla kaplı olmasi lazim.

Şimdi buna da bir yalan uydurmuşlardır. "Aralarda geçitler var, falan filan."

Kütle çekim kilidi gibi. Evrim teorisini ortaya koyuyor. İnsanı maymundan evriltiyor. Maymunun atası ise fare. Stratejiye uygun bilim uyduruyorlar. Kapitalizm ve Emperyalizme uygun.

"Abd'de imaj herşeydir."

Bir şey çok doğru. Epey zaman ekonomiye kafa yordum. Sonra bunun termodinamik yasalarla çeliştiğini gördüm. Bu sebeple ekonomik bilgimin zayif olmasindan gurur duyuyorum.

Yoksa böyle, termodinamiğin 3 prensibinden bihaber, andavallı bir ekonomist olsam, bu cumleden sonra artık bir daha insan içine çıkamazdım.

Pişkin bunlar. Hiç utanmaları yok.
    @erefefik

4. Kaan Yılancıoğlu Doç. Dr. (Ph.D)
    @drkaanyl
    ·
    7d
    Mevzu Demet Akalın ve başından aşağı içki dökülen garson olayından çıktı, görüntüler çok üzücüydü! Günümüzde zenginliğin cazibesi, para hırsının insanlara yaptıramayacağı şey olmadığını görüyoruz!
    Peki onurlu bir hayat mı, yoksa sadece zengin bir hayat mı tercih ederdiniz.
    Aşılar ne olacak? Aşı olun dediydi, şimdi anlamiyorum, olmayın mı diyor? Hatirlatma dozuna gerek yok diyor. Bu ve Prof.Sultan Tarlaciya uydum ve aşı oldum. Şimdi oturup ağlamayacam tabii ki. Cünkü karar bana ait. Yine de ben bu insanların samimiyetlerine inanıyorum. Bilimsel konuştuklarina da inaniyorum. Hata olduysa da sağlık olsun. Bizde öyle kolayca adam satmak yok. Oytun'u da satmam.
    @erefefik

5. Abdullah Çiftçi
    @abdullahciftcib
    İngiltere’de koronavirüs salgını sırasında hükümet destekli Covid kredisi alan 16 binden fazla işletmenin aldığı parayı geri ödemeden iflas açıkladığı ortaya çıktı.
    Borçlu olan fazla kafaya takmasın. Türkiye'de TL borclana cok karlı çıktı. Bunu seneler once defalarca yazmıştım. Doları bilemedim ama sadece zamanlama olmadı. Göreceksiniz "1 TL 100 BIN DOLAR OLACAK". Borcu olan daha borclanabiliyorsa borclansin, uzatsin, yuzdursun.
    Sonunda odemeyecek. Uzatabildigin kadar uzat. Iflas basvurusunda bulun uzat azat uzat. Sakiz gibin.
    Odemeyeceksin nanik yapacaksin. Alacakli dusunsun efendim.
    @erefefik

6. Aziz Petro
    @AzizzPetro
    Üçüncü Dünya Savaşı'nda umarım doğru safta yer alırız aksi takdirde pırasayı tutarız :-(

Sizce safımız ne olmalıdır?
    Çağan
    @aan16926457
    · 14s
    @AzizzPetro adlı kişiye yanıt olarak
    Ne önemi var? Pırasayı tutsak ne olacak? Savaş olacaksa olsun, fazla uzatmaya gerek yok. Açlık sınırında yaşayan bir insan topluluğunun içindeyiz. Her gün farklı bir barbarlığın yaşandığı bir ülke.
    Aziz Petro
    @AzizzPetro
    ·
    14s
    Komşuya dikkat et yarın malına mülküne çöker :-(

Kafasından böyle bir şey olması için can atıyordur.
    Böyle olduğundan adınız gibi emin olunuz.
    @erefefik

7. Odatv
    @odatv
    · 1 Ağu
    Köfteci Yusuf markasıyla üretilen açılmamış paketteki ekmek kadayıfının içinden böcek çıktı.
    Atlamışız haberi. Tam da böcek yeme tartışmalarının olduğu zaman çıkmış.
    @erefefik

8. Putin: "Akkuyu Nükleer Santrali Türkiye'nin değil, Rusya'nın Türkiye'deki santrali."
    @erefefik

Sayfa 563/2213 İlkİlk ... 6346351355356156256356456557361366310631563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •