Sayfa 564/946 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by Batuhan78 Yazıyı Oku
    Ahmet hocam o zaman tam hissesini bulmuşsun.Yakın zamanda küfür kültürün bayağı gelişir bu hisseyi takip edersen.Tüm sanal ortamda hiç duyulmamış küfürleri ediyorlar bu karaktersizlere ama nafile..Ytd.
    Takip ediyorum 4 adet sayfa hep açık ayrı ayrı okuyorum inan ben utandım bu kadar küfür hakaret edilen bi patron daha varmı ? Bana denk gelmedi yazık günah haber yolluyosun sonra perişanlık ben bu hisseyi almakla hata ettim doğru peki satış haberini yollayan ............... adamın hiçmi suçu yok

Alıntı Originally Posted by AhmetE Yazıyı Oku
    Takip ediyorum 4 adet sayfa hep açık ayrı ayrı okuyorum inan ben utandım bu kadar küfür hakaret edilen bi patron daha varmı ? Bana denk gelmedi yazık günah haber yolluyosun sonra perişanlık ben bu hisseyi almakla hata ettim doğru peki satış haberini yollayan ............... adamın hiçmi suçu yok
    Bu ortamda çeşmedeki tesisi kim alır ki zaten kendileride anladı imar barışına basvurup villaları tek tek satacaklarmiş tamamen öngörüsüz bir patron ve oglu yazıklar olsun böle işadamlarına.
    Dört çeşit insan vardır: Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen: O bir aptaldır uzak dur. Bilmeyen ve bilmediğini bilen: O basit bir insandır. Öğret. Bilen ve bildiğini bilmeyen: O uykudadır. Uyandır. Bilen ve bildiğini bilen: O akil insandır. Takip et.

Yeni yapılan bir tesisinde imar barışına başvurulmasıda ilginç gelmiyormu size ruhsatlı iskanlı bir yapı değilmi yoksa kimbilir bir çok yeri kaçaktır ??? Nasıl bir yönetim var gelin anlayın.
    Dört çeşit insan vardır: Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen: O bir aptaldır uzak dur. Bilmeyen ve bilmediğini bilen: O basit bir insandır. Öğret. Bilen ve bildiğini bilmeyen: O uykudadır. Uyandır. Bilen ve bildiğini bilen: O akil insandır. Takip et.

4. Gelde işin içinden çık satsan çıkar satmasan bekletirler veya düşer kılıcı çektik bakalım ne tarafı kesecek ama içimden bir ses satma iyi olacak diyor yada burda dümdüz olur borsayada tövbe ederim ytd dir ..

5. Yukselmiosun bari 70 lere geri gelde mal alak ne emmeye ne gommeye gelion...

6. Bence sairin bize burada anlatmak istedigi 81 kere anami s.... Ama biz anlamioz galiba

7. Aylarca buralarda dolaşabilir, sinir sisteminizi şimdiden harap etmeyin

8. Falım da çıktı arkadaşlar. 3 vakte kadar hareket başlıyormuş. 3 gün mü desem, 3 hafta mı desem, 3 ay mı desem...

Sayfa 564/946 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •