Yazdığımız her şey VIOP etkiler..
Sonrası, birisi gelir sonucu grafiğe aktarır..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdığımız her şey VIOP etkiler..
Sonrası, birisi gelir sonucu grafiğe aktarır..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayram sonu kademeli açılma. Düğün dernek piknik tatil okul restoran cafe ne olur. Çocuklar okula gitmeyecekse özel okul sorunu çıkar, cafe restoran, kahvehaneler, düğün ve toplantı salonları, araç kiralama turistik tesisler bunlar bu sene açsa da açmasada da kimseyi dinlemez artık bıçak kemiğe dayandı.
Daha önceki Davutoğlunun yandaş TV konuşmaları sürekli sözünün kesilmesi alakasız ithamlar ile devam ederdi. İki gün önce Sarıgül vardı Akit TV de tek tek soru sordular CHP İmamoğlu vs. Son iki dk hükümet ile toplayıp bitti.
Yarın okulların açılıp açılmayacağına karar verseler ne olur yok illa okulun açılıp açılmayacağına normalde okulların açılması gereken pazartesi günü karar verecekler
bir halt olacağı yok.
Gücü eline geçirenlerin akla ihtiyacı olmamıştır.
En büyük hatayı da bu dönemde yaparlar.
Gücünü her yerde kullanmayı hak bilirler.
Halkla irtibatı koparırlar.
Seçim olmasa düzenleri bir ömür gider.
Zaten bu topraklarda halka rağmen halk için halksız bir düzen kurmak her gelenin şiarıdır.
HALK kendi iyiliğini ne bilir.
Büyüklerimiz en iyisini bilir.
Kavga bu ikisi arasında gider gelir...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
okullar açılmayacak geçen gün okumuştum...on line eğitimle bitecek bu yıl...
zaten mantıklı olanda bu...şimdi açsalar tüm sınıfları zaten bir anda açmayacaklar...kademeli açarlar...okullar zaten 2 temmuzda tatil olacak...1,5 ayda kademeli açsa...son açtıkları gruplar belki 1 belki 2 hafta okula gider...neye yarar? hiçbir işe yaramaz...
bu sene artık böyle bitmeli...seneye Allah kerim...
heyecanı kalmaz öyle.
yarın iş için bir yere gitmem lazim.
tek başına özel aracımda.
belge falan da sundum.
10 kere red.
ya arkadaş yasak zaten ertesi gün bitiyor.
tek başına aracın içinde olacağım.
bana bu eziyeti neden yapiyorsunuz dedim telefonda haklisin diyor izin ver o zaman dedim olmaz diyor![]()
Yer İmleri