kem sözler sahibine iade eksiksiz fazlasız
ahirete kalmasın.
kem sözler sahibine iade eksiksiz fazlasız
ahirete kalmasın.
Sen Türkiye'de kazandığın paraları götürüp İngilteredeki bankaya yatırmadıysan boşuna alınganlık yapıyorsun koçari..
o soysuz hainler kendilerini çok iyi biliyor,. ama onlarla olan hesap ahirete falan kalmayacak. bu dünyada bitecek.
Satılmıiş Vatan hainlerinin cezası bellidir.. hak ettiklerini alacaklar. pkk'lı hainler alıyor.. fetöcü hainler alıyor.. Cumhuriyet düşmanı, Mustafa Kemal düşmanı hainler de alıyor.. hepsi alacak hepsi hak ettiğini alacak..
Bu iktidarı birgün gidecek. Benim cezaevi ve ceza sistemim hazır. Kapının önüne para dolu çantayı koy kimse elini süremez. Bir Allah'ın kulu birine haksız yere dayilik yapamaz tokat atamaz. Suç oranı iki yılda şuan kinden 10 kat daha az olur. Cezaevine girmemek için herkes totosunu yırtar. Bir lokma ekmek bir yudum su için totosunu yırtacak suç işleyenler.
afgan ve suri denilen insanları bu ülkeden göndereceğini söyleyen ve bu icraatını yapan iki dönem yönetir ülkeyi..
bu ülke ortadoğunun mülteci çöplüğü değildir , bahçeli reis gerekeni söylemiş (Türk olduğu aklına geldi galiba)..
biden çok meraklı ise afgan ve suriyeliye alsın ülkesinde beslesin..
mülteciye çok merakı olan varsa kızını versin , oğluna kız alsın ve kendi evlerinde ağırlasın, burda kafa s.
ülkenin demografik yapısı değiştirilemez, 3 kuruşluk olmayan beyinleri ıle viop topiğinde trollük yapmasın kimse..
kürt sorunu diye bir kavram varsa bugün bu ülkede , saddam deyyusu bu işte başrolü oynar..
ha birde ;
her canlı doğar büyür yaşar ve ölür..
fikirler de ölür davalar da ölür..
13 tane uçağı olup 3 tane yangın söndürme uçağı alamamakta bilemiyorum artık..
rusya , ukrayna , yunan uçak kiralamış bize , şaka gibi..
para bulunur , ekonomi düzelir , şartlar iyileşir lakin demografik yapıyı değiştirirsen geri dönülemez bir yola girersin..
üstte yazdım yineleyeyim ;
Türkiye mülteci çöplüğü değildir..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
4 milyon usd uçakları kaldırmaya para bulamayan
24 milyon usd ruslara kira ödüyormuş..
Hiç bir şeye şaşırmıyoruz..
BUNDAN daha rezil ne olabilir dediğimizde
, olabiliyor..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CHP’li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in yangına karşı evini dozerlerle koruma altına aldığı ortaya çıktı. CHP’li Başkan Şükrü Sözen’in evinin önündeki araçları cep telefonu kamerasından görüntüleyen vatandaş başkana tepki göstererek, “Sayın Başkanım, bu kepçeler sadece size mi çalışıyor? Bizim köye bir tane bile itfaiye ulaşamıyor, iki tane dozer sadece sizin eve çalışıyor. Oluyor mu bu şimdi? Nereden nere? Kaç köy yandı? Ayıp değil mi başkanım! İşte ‘adalet’ diyorlar. Vay be!†ifadelerini kullandı.
https://www.haber7.com/guncel/haber/...ana-sert-tepki
akparti sütten çıkmış ak kaşık değil
ama chp de bu
Yer İmleri