Beton saksıdan Erkan Başâ€™a sitem: ''Teessüf ederim…''
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=408929
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Engin Özkoç komisyonda çok güzel konuşmuş...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Paul Volkcekeri atayan Fıstıkçı Carterdir, yani balık baştan kokmuş.
Neyse herif % 21.5 dolar gaymeye faiz vermiş emme, çift haneli enflasyonu % 4'de çekmeyi başarmış.
Tâbiki o yılarda fayizin sebep, haticenin eflasyon olduğunu bilen bir Allahın kulu yokmuş, o da bize nasip oldu.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
O yönü beni igilendirmez,kişiliğide,konumunuda bilmem,benim kendisine bir lafım yok,sadece yanlış olanı hatırlattım,bizzat 74-80 arası çeşitl bakanlıkların üst düzeye yakın konumunda çalıştım,kayıt dışı malları kayıt altına aldım,77 yılında benim önderliğimde mhp ağırlıklı sendikayı devirdik yol iş yönetimindeyken,adamlar sendikayı arpalık gibi kullanıyorlardı,ssk kurumunuda gözlemliyorduk bilgi alıyorduk,şimdiki gibi gizli saklı olan yoktu,belediyeylende içli dışlıydık,vedat dalokay ve ali dinçerlen,70 yılları zor dönemdi ABD ambargosu vardı,hazinenin girdisini çıktısını çok iyi biliyorduk,döviz durumunuda,zaten 70 cent olayı ambargolar yüzündendi,ssk'nın 10 milyar dolar karşılığı parası vardı,80 yıllarında ülkemizde kriz olduğu gibi dünyadada vardı,150 dolar olan ons altın 850 olmuştu,neyse 80 darbesinde hazinede para yoktu,evren bono karşılığı ssk'nın parasına çöktü,istersen verme çünkü darbe zamanındasın,para alındı orduya peşkeş çekildi,işçinin alın teri parası gitti işçinin sendikasıda lav oldu hakları donduruldu 8 sene,memurlar bile bu yağmadan pay aldı,işçi nah aldı,memur maaşları 3-4 kattı işçiye göre,özal zaten ssk'yı hep btirdi geri kalan varlıklarıda patronlarına peşkeş çekti,80 yılları böyle geçti dış borç almadan ssk varlığı harcandı,ben 80 yılında eski mitçi olduğumdan generaller beni uyardı tabiki Atatürkçü kesim ağustosta darbe yaacağız dediler,görev icabı heryere üyesin,aklanamazsın arada kaynar gidersin dediler,bende alel acele yurt dışına uçtum haziran ayında,o zaman vize yoktu darbeden sonra uygulandı,hazinede döviz yoktu,olsaydı ssk varlığına çökülmezdi,o dönemleri banim yaşımda ve üstümde olanlar bilir+bu işlerlen ilglenenler,yani kısaca devletin içinde olup uzman kişiler sıradan insanlar değil,200 dolardan fazla vermiyordu devlet oda başka bankalara havale ediyordu,geri kalan yazdığım önceki gibi,resmen ssk bitirildi evren ve özal zamanında 1 kuruş dış yardı almadan,şimdiki zat çıkıyor by kemal ssk'yı batırdı diyor,aptal halk nasıl anlasın bunu,adamlar burnunun ucunu göremiyor aptallıktan,ssk'yı evren,özalmı batırdı yoksa kılıçdaroğlumu ???,işte 70-80 yıllarının mazisi bu,çok şey var yazılacak gerek duymuyorum bazı lavuklar çıkar beni eleştirir.Bu ülkede gerçek Atatürkçü olmak zor,kurtuluş savaşından beri durumumuz bu,bizlere bir görev verildi zamanında layıkıylan yaptık 80 darbesinden sonra kıçımıza bir tekme savurdular,yıldıkmı,çepniler yılmaz !!!
Yer İmleri