Artan

4,07 10 18:10
10,45 10 18:10
80,30 10 18:10
15,84 10 18:10
4,62 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

90,90 -10 18:10
26,64 -10 18:10
26,12 -9.99 18:10
272,75 -9.98 18:10
286,50 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.226.052.562,50 18:10
9.715.077.469,95 18:10
8.702.153.120,50 18:10
7.872.799.192,40 18:10
7.444.557.340,42 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 565/567 İlkİlk ... 65465515555563564565566567 SonSon
Arama sonucu : 4532 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,134
     Alıntı Originally Posted by Wuhanlı Ejder Yazıyı Oku
    ALARKO #ALARK (Ekonomist)��

“Nakit yaratma gücüne odaklandıkâ€

Bu yılı 61 milyar TL ciro ve 10 milyar TL’lik yatırımla kapatacaklarını aktaran Alarko CEO’su Ümit N. Yıldız, “Cirodan ziyade nakit yaratma gücü bizim için daha önemli. Ana hedef, mali yönden güçlü bir bilanço yakalamak. Bu anlayışı uzun vadeli büyüme stratejilerimizin bir parçası olarak sürdüreceğiz.
    Naktimizin 2024 yılından daha iyi olacağını söyleyebilirim.

“Eski yolcu uçaklarlar kargo uçağına dönüştürüyoruzâ€

“Bodrum Hillside haziranda açılacakâ€
    Gotionda yatırım 495 milyon dolar olacakmış ( şayet talep beklendiği gibi olacaksaç muhtemel gecikmenin sebebi ise teşvikler ile ilgili Bakanlığın daveti ya da kısaca bakanlığın değerlendirmesinin bitmesi diyelim bekleniyormuş. 2026 ilk bölüm devrede sonraki durum değerlendirilecek... havacılıkta dedikleri doğruysa güzel gelişme olabilir. tabii bu alanın kar durumunu bilmem... Turizmde iyi dönemlerin oluşması için dengelerin düzelmesi, dalgaların durulması lazım. bilinen fiyatlarla hillsideda karlı da olsalar dolar bazında satışlar doların baskılanması ve içeride TL maliyetleri artırdığı için istenilen verimi vermeyebilir...

son not tarıma yapılan(o çocuk anlar muhtemelen /yapılmayan ortada görünmeyen batık batık batık ) yatırım miktarı 450 milyon dolar olmuş. haklı olunan bir şey var yatırım burada neden değere yansımamakta... adam son günlerde bir teksil şirketi pazarlıyor ve bunu ALARK topicinde yapıyor 300 000 metrekare sera ile ihracat diyor salo bu adamların sadece yeni açacaklarıo ;Eskişehir seninkinin 3 misli biraz düşün... bunu o topice gidip yazsak mı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,134
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    Gotionda yatırım 495 milyon dolar olacakmış ( şayet talep beklendiği gibi olacaksaç muhtemel gecikmenin sebebi ise teşvikler ile ilgili Bakanlığın daveti ya da kısaca bakanlığın değerlendirmesinin bitmesi diyelim bekleniyormuş. 2026 ilk bölüm devrede sonraki durum değerlendirilecek... havacılıkta dedikleri doğruysa güzel gelişme olabilir. tabii bu alanın kar durumunu bilmem... Turizmde iyi dönemlerin oluşması için dengelerin düzelmesi, dalgaların durulması lazım. bilinen fiyatlarla hillsideda karlı da olsalar dolar bazında satışlar doların baskılanması ve içeride TL maliyetleri artırdığı için istenilen verimi vermeyebilir...

son not tarıma yapılan(o çocuk anlar muhtemelen /yapılmayan ortada görünmeyen batık batık batık ) yatırım miktarı 450 milyon dolar olmuş. haklı olunan bir şey var yatırım burada neden değere yansımamakta... adam son günlerde bir teksil şirketi pazarlıyor ve bunu ALARK topicinde yapıyor 300 000 metrekare sera ile ihracat diyor salo bu adamların sadece yeni açacaklarıo ;Eskişehir seninkinin 3 misli biraz düşün... bunu o topice gidip yazsak mı
    o çocukun da hakkını vermek lazım... burada yazdığım mesajlardan çıkarabildiği kadar kötülük çıkarıp gece gündüz demeden kötüleme çemberine atıyor... mesela turizmdeki dolar sarmalını yazdım hemen gece saat 1 de tweete döküp kullanmış. geçmişte de bazı hususları yapmıştı, kendi mesajları o kadar saçma ki dönüp bakmaya üşeniyor. teneke dese de kendisi teneke ve sürekli teneke sesi çıkarmaktan anlaşılır olmaktan çıktı. acaba burada yazan müyendislerden mi desem tamam Türkçesi berbat ama ... neyse çamuru üzerimize sıçratmayalım...

2028 hedefi olacak mı bilmem ama piyasanın duayenleri piyasanın gerçekleri fiyatlamadığını, fonlarda dönen bazı dolapları söylemeye başladılar. bakalım şirket cebi ve patron ceplerini de dillendirmeye başlayacaklar mı merak etmeye başladım.
    ben kendi adıma yanlış yatırım yaptım. mesela benimle telefonda konuşan bazılarına eczacı ilaç söylemiştim fiyatlar nerede. kendim aldım mı hayır. o da kar nedeniyle değil kazdağlarındaki madenle ilgili çıktı diye düşünüyorum ama... Eczacıbaşı işini bilir deyip geçelim. yapılan yanlış yatırım geçmişteki yatırımla birleştiğinde henüz yanlışı artmadı. ama zaten küçük yatırımcı 3-5 yılda bir gelen fırsatları kullanabilse zengin olur ( bu sn 101 englandda takılıp kaldı mı acep. yoksa LİMAKın barca stadında yaptıkları hatayı ben düzeltirim deyip Espanaya mı geçti ) derdi birileri. şimdi benim fırsatım 2028-2030 larda gelecekse bekliyor olacağım. ve o zaman muhtemelen ömrüm olursa rahat bir emekliliğim olacak diye düşünürüm...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,494
    Baskı o kadar büyük ki bist in negatif veya pozitif olamsında en büyük paya sahip görünüyor !..
    Bu da almaya devam etmem önemli bir sebep gibi görünmeye başladı .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

4.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    o çocukun da hakkını vermek lazım... burada yazdığım mesajlardan çıkarabildiği kadar kötülük çıkarıp gece gündüz demeden kötüleme çemberine atıyor... mesela turizmdeki dolar sarmalını yazdım hemen gece saat 1 de tweete döküp kullanmış. geçmişte de bazı hususları yapmıştı, kendi mesajları o kadar saçma ki dönüp bakmaya üşeniyor. teneke dese de kendisi teneke ve sürekli teneke sesi çıkarmaktan anlaşılır olmaktan çıktı. acaba burada yazan müyendislerden mi desem tamam Türkçesi berbat ama ... neyse çamuru üzerimize sıçratmayalım...

2028 hedefi olacak mı bilmem ama piyasanın duayenleri piyasanın gerçekleri fiyatlamadığını, fonlarda dönen bazı dolapları söylemeye başladılar. bakalım şirket cebi ve patron ceplerini de dillendirmeye başlayacaklar mı merak etmeye başladım.
    ben kendi adıma yanlış yatırım yaptım. mesela benimle telefonda konuşan bazılarına eczacı ilaç söylemiştim fiyatlar nerede. kendim aldım mı hayır. o da kar nedeniyle değil kazdağlarındaki madenle ilgili çıktı diye düşünüyorum ama... Eczacıbaşı işini bilir deyip geçelim. yapılan yanlış yatırım geçmişteki yatırımla birleştiğinde henüz yanlışı artmadı. ama zaten küçük yatırımcı 3-5 yılda bir gelen fırsatları kullanabilse zengin olur ( bu sn 101 englandda takılıp kaldı mı acep. yoksa LİMAKın barca stadında yaptıkları hatayı ben düzeltirim deyip Espanaya mı geçti ) derdi birileri. şimdi benim fırsatım 2028-2030 larda gelecekse bekliyor olacağım. ve o zaman muhtemelen ömrüm olursa rahat bir emekliliğim olacak diye düşünürüm...

Sn. Tövbekar benim yatırımlarla ilgili kafamda bir soru işareti yok hatta kirada bir evim var kiracı çıkarsa onu satıp ekleme yapmayı düşünüyorum çünkü fiyatlanma gerçekten saçmasapan seviyelere geldi. Hisse fiyatını baskılayan temelde 3 etmen var: Sermaye azaltımında ve alcar hisse satışında gerekli iznin hala daha çıkmamış olması ve tabi ki enflasyon muhasebesi.. Sadece bu üçünün şirket lehine sonuçlanması bile fiyatı eski zirvelerine taşır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,494
    9 ve 12 aylık bilançolara pek fazla kalmadı, zaman ALARK yatırımcısının dostu !..

Kademeler tamamen boş yani 200 lot - 1200 arası . Koca holdingin tahtası unutulmuş gibi.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

6. Yıllar sonra tekrar alarkdayım. Pek bir şey değişmemiş maalesef. Kafama takılan birkaç husus var: ilk olarak tarıma 10.000 dönüm sera için 1 milyar dolar yatırım yapılacaktı. Ama CEO henüz 1200 dönüm artı olarak Kazakistan ki 800 dönüm olacağı söyleniyor 475 milyon dolar harcadık dedi. Bu miktar yatırım planlarına göre çok fazla değil mi? Burada bir tuhaflık var. Bir de 50.000 ton domates çok az değil mi o kadar yatırıma. Hadi bir süre sonra aynı seralarda 70-80 bin ton olsun. İkinci husus nakitimiz artacak dendi. Neden o zaman hisse geri alımına devam etmiyor ? Ortaklar hisse satacağı zaman mı yine geri alım yapacaklar ? Şirketin çok çok ucuz olması da zaten alark özelinde bir şey değil. THYAO, GWIND,AKSEN,MNDRS... hepsi bedava zaten. Genel olarak borsa ucuz.

7. Ek olarak topic gerçekten gereksiz yazılarla doluyor maalesef. Bilgi takip etmekte zorlanıyorum. Başka yerdeki tartışmaları ve orada gördüklerinizi lütfen burada kişisel forumunuz gibi yazmayın. Çok kopuk kopuk oluyor sonra.

8. Yahu sen kimsin de neyin gerekli gereksiz olduğunu değerlendiriyorsun. İsteyen istediğini yazar. Beğenmiyorsan okumazsın o kadar..

Sayfa 565/567 İlkİlk ... 65465515555563564565566567 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •