Sayfa 566/610 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576 ... SonSon
Arama sonucu : 4873 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Spekülatörle ailenin ne bağlantısı var bilmiyorum. Bana kendi başına hareket ediyor gibi geliyor. Bu senenin genel kurulunda sn BE " hissenin reklamını yapmamızı beklemeyin" demiş. Geçen ay tweet attılar biliyorsunuz, sosyal medyada Eczacıbaşı ailesi ile ilişkilendirilen yatırım tavsiyeleri doğru değildir dediler. Yani hissenin fiyatına sahip çıkmıyorlar. Bu yüzden kendi başlarına takılan birileri var diye düşünüyorum. Bu arada ecyat/eilc paritesi olması gereken oranlara yaklaşmaya başladı. Bu ikisinin de spekülatörü aynı kişiler olmayabilir, sadece önyargıdır.

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. O zaman aileden biri ama şirketten haber alabilen ancak bu konuda maddi destek almayan biri olabilir , maddi destek derken duran şirket hisselerini falan kullanmadan, 3. Nesil Z kuşağı bir Eczacıbaşı, yanında bazı yancıları ile, zira bence dışarıdan biri olmasına izin verecek tarzda insanlar değiller..

Bir kişi de çıkıp sayın B. E. hissenin ne reklamını yapın ne de önünde durun başka bir şey istemiyoruz demeli idi, dememişse tabiii...

4. Bir sokak hayvanları için barınak inşa etmezler örnek olmazlar kendi kedi, köpekleri dışında hiç birine acımazlar, adlarını yaşatmak ve gösteriş için tonla parayı dökerler....

Bize ne salonlarından...

5. Sayın Desidero kızacak ama, ben biraz daha ekledim. Biraz portföy ağırlığını artırmam lazım. Biraz 48'lere pay ayırdım. Gelirse biraz da oradan alırım. Tüpraş'ın temettüsüne kadar sürünürse, o zaman epey alma şansım olacak. Monrol'den gelecek para belki yüzümüzü güldürür. Belki 2025'te temettü verimi bile artabilir. Dursun. Ben zaten çocuklar için uğraşıyorum. Kendi yüzümüz gülmedi. Bari onlar benim gibi yaşamasın.

6.  Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    Sayın Desidero kızacak ama, ben biraz daha ekledim. Biraz portföy ağırlığını artırmam lazım. Biraz 48'lere pay ayırdım. Gelirse biraz da oradan alırım. Tüpraş'ın temettüsüne kadar sürünürse, o zaman epey alma şansım olacak. Monrol'den gelecek para belki yüzümüzü güldürür. Belki 2025'te temettü verimi bile artabilir. Dursun. Ben zaten çocuklar için uğraşıyorum. Kendi yüzümüz gülmedi. Bari onlar benim gibi yaşamasın.
    Dostum niye kızayım yok artık, tam tersine biz konuştuk lafımızı, artık başka bir boyuttayız, bugün heryer yeşil yakarken bizim hazreti spek milleti, böyle camın altında salam bekleyen kedi gibi tutuyor ,çok güldüm hele bir site var , anladınız, oraya bazen bakıp, okuyup kahkaha ile gülüyorum, millet sürekli saydırıyor hesaplar yazıyor falan, bişeyler,

Salih Karakaya selamlar, hayırlı olsun , hayrını görün... Samimi olarak yanlış anlamayın ben ironik konuştuğumdan bazen mana aranır bu düz ve samimi..

7. Spekülatörle kıldan ince bir oyun içindeyiz. Büyük olan o, bizim de üçbuçuk aklımız var. Şimdi fırsatı görenler aldıkça fiyatı indirecek, fiyat inince birileri yine alacak. Öyle bir yerlere indirmeli ki kendisi dahil kimse nefes alamamalı. Bu türde olayları çoook fazla yaşadığımız için bana göre hava hoş. Bu oyunun adı bile bile lades;)

8. Söyleyince anlaşılmıyor herkes anlasın, hem burada hem bir başka platform da düşsün ne güzel düştükçe alırız diye yazıyorlar ama alttan alta içten içe, titriyor lar bana göre de hava hoş, isteyen alsın isteyen satsın...

Artık bıraktım laf anlatmaya çalışmayı... Ben kaç yıl oldu BAba burada konuşup, küfür edince anlamıştım , Gazmanbaba değil. BABA...

Sayfa 566/610 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •