Son düzenleme : buffett; 05-05-2022 saat: 20:51.
Raporu ben de inceledim. Umarım Kiralanabilir tek m2 alanı satmazlar ve kiraya verirler. Uzun vade bu hisseye yatırım yapan bir çok kişi İFM den yıllık gelecek kira geliri için yatırım yapmıştır. Yıllık kira geliri 660 milyon +İfm degerlemesi.. Yatırım için gelen kira gelirini rahatlıkla kullanabilirler., İnşallah Vkgyo nun yaptığını yapmazlar. (25.718 m² yeri 930 milyon TL) satmıştı. Kısa vadede kasaya buyuk para girdi fakat Altın yumurtlayan tavugu da kesmiş oldu bence.. Bakalım inşallah bizimlilerde vkgyo yu örnek alıp Halk bankasına satmazlar. Malum ikiside aynı mantıkla yönetiliyor.
En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
şimdi farkettim şirketin 8 milyon euro döviz yükümlülüğü var. Oradan 40 milyon zarar yazar 3 aylık farkta. faliyet karı geleceğini düşünmüyorum. Bu sene temettü veremez. Size daha büyük bir riskten bahsedeyim. Şirket vadesi gelen tahvil borcunu ödemek için ve ayrıca projeleri bitirmek için yeniden borçlanarak borcu borçla kapatıyor. Şimdiye kadar bu yöndem işe yarıyordu. Çünkü ortalama faizden birkaç puan yüksek vererek finansmanı sağlıyordu. Kur korumalı mevduat var şimdi. Artık bu tahvili satamama ihtimali var mıdır?
Bu hissenin suan tahtacisiz ve basibos olma ihtimali nedir ? 4.80 lerden 2.20 lere kadar mal bosaltilmis olma ihtimali var mi sizce?
Gerekceniz nedir sayin roark?
Yer İmleri