Yatırıma yönlendirilen arsalar her yıl, faaliyetler için kullanılan araalar ise 3 yılda bir yeniden değerlemeye sokuluyor. Yani pendik arsası her yıl olduğu gibi bu yıl da mart gibi eklenir. Diğer tüm değerlemeler ise 2024 martta çıkacak (3 yılda bir olan)
Sn. Temelanalizci sizde satmışsınız 14.2 ortalama ile alış yapmıştınız bu seviyeden bile almadıysanız poloyu olumsuz düşünceleriniz mi var?
Bu kağıda neden böyle baskı yapılıyor enteresan vizyonsuz patron mu ne desem bilemedim
Doymadilar . %35 in hala inmeye devam allah yardimcisi olsun yukardan alanların inşallah toparlar .
Rezalet tam gaz devamm..
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elimde hiç yok. 14.40 tan yolladıklarımı alsam mı diye hindi gibi düşünüyom. Ne dersin temel üstadımız? Bu sefer de ben senin mala talibem![]()
olmaz mickel bende de yokSoke ve Astor un oransal halka arzına katılmak için tamamen nakite dönmüştüm onlardan da bir şey alamadık ve alamiyacagim muhtemelen ama en azından büyük felaketten kurtuldum. Ama polho nün buralara düşeceğini hayal bile edemezdim. Normalde genel kurul için sembolik bir miktar tutacaktım ama onu da yapmadım. Son 3 gün kala alır katılırım artık eğer planlarımda bir değişiklik olmazsa.
Yer İmleri