Sayfa 567/907 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 7251 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

Bu başlığı şu anda 31 kişi okumaktadır. (3 üye ve 28 ziyaretçi)

yaşlı_kurt, alabanda, Oralet_Osman

oralet abi seni coook eskilerden tanırım bir yorum yaparmısın madem buralardasın
    svg
    yatırım tavsıyesı degıldır

Oralet abi Baddog desem sanırım yorum yaparsın
    svg

3. Sasa'da yorum yapmak da cesaret ister abi, ne yazsan tutabilir de tersi de çıkabilir, bende de var birazcık. Bugün Hektaş ve Sasa ile tuttular gibi endeksi, işlem hacimleri iyiydi.

Seçimden sonrasını bekliyor piyasalar, Allah yardımcımız olsun, genel olarak piyasa fena. Sasa yine 100 lira ne zaman olacak bakalım, yıl sonuna kadar olursa fevkaladenin fevkinde olur.

4. Bu mesajı Mart ayında yazmıştım. Sasa’da 90 TL’nin altı yok, olsa da 1-2 gün iğne atar tekrar yükselir demiştim.

89 TL’den döndük ve nokta atışı oldu

Herkese bol kazançlar.

Alıntı Originally Posted by Selim_34 Yazıyı Oku
    Sasa'yı uzun yıllardır tutuyorum, belli bir kısmını da trade ediyorum.

F/K uzun zaman sonra ilk defa 25'in altına inmiş durumda.

Enflasyonist ortamı da hesaba kattığımızda hissenin artık pahalı denilebilecek bir durumu kalmadı.

Hisse bu dönemde geldiği fiyatları sindirme sürecinde. Planlanan yatırımlarda bir sorun olmadığı sürece uzun vadede yönü hep yukarı olacaktır.

Geçmişte 8-9 ay yatay gittiği dönemler de oldu, 1 yılı aşkın süre yatay kaldığı dönemler de mevcut.

Pandemi gibi çok olağanüstü bir durum olmadıkça 200 günlük EMA'nın altında ciddi ihlalleri olmadı.

Bana göre Sasa'nın düşebileceği en düşük seviye 90 TL civarı, altındaki değerlere birkaç gün iğne atsa bile kalıcı olabileceğini düşünmüyorum.

Eylül-Ekim'e kadar bir beklentisi olmayanlar için kademeli olarak güzel alım bölgelerinde olduğunu düşünüyorum.

Bol kazançlar.

Ek 29449
    YTD.

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Sasa'da yorum yapmak da cesaret ister abi, ne yazsan tutabilir de tersi de çıkabilir, bende de var birazcık. Bugün Hektaş ve Sasa ile tuttular gibi endeksi, işlem hacimleri iyiydi.

Seçimden sonrasını bekliyor piyasalar, Allah yardımcımız olsun, genel olarak piyasa fena. Sasa yine 100 lira ne zaman olacak bakalım, yıl sonuna kadar olursa fevkaladenin fevkinde olur.
    Eksik olma abi
    slm

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Sasa'da yorum yapmak da cesaret ister abi, ne yazsan tutabilir de tersi de çıkabilir, bende de var birazcık. Bugün Hektaş ve Sasa ile tuttular gibi endeksi, işlem hacimleri iyiydi.

Beni tahminim bi hareket daha yapar sonra uzun süre 45 te kalırız
    avg

Aynen sasa yorum yapmak gerçekten çok zor
    yürek ister cesaret ister oralet abim
    svg

Aslında Cesur CAKIR senide duymak isteriz
    svg

Sayfa 567/907 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri