Sayfa 567/872 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. geçen gün banvitti alırken stratejim yüksek oranlı çıkışlarda trade yapıp hisseyi bilançoya kadar tutmak idi...olası tradelerden mümkün olduğunca riskimi azaltacaktım....o şekliye bilançoları bekleyecektim..ama ben sattıktan bir iki gün sonra banvit tahmin ettiğim şeyleri yaptı..%14 lere varan bir tepki verdi dün...değerlendirebilenler için çok güzel oldu...

banvite 21,11,2017 tarihinde ilk 20,22 fiyatı ile girdiğimde bilançoya kadar tam 4-5 defa bu tür yüksek oranlı tepkiler vermişti...ben o tepkilerden ancak iki tanesinden faydalanabildim...diğerlerinden hisseye olan aşkımızdan dolayı yararlanamadım...

ama bu sefer arkadaşların aşık olmamasını tavsiye ediyorum...umarım tüm arkadaşlar bu hisseden kazanırlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Ne ********miş dünden bugüne yaklaşık 1000 TL zarar ettim bu hissede

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Carsamba gunu yatirim finansin topladigi mali citi ye virmanlamiş. 90 bin lot. Dünün takasi önemli. Pazartesi belli olur

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Ne ********miş dünden bugüne yaklaşık 1000 TL zarar ettim bu hissede

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu hissede alırken hareketli olduğu vakitti değil ,hareketsiz ve oturmuş olduğu bir vakitte alım yapmanız lazım...bir ky nın en iyi taktiği şu anda bu olmalıdır...bu hissede trade şart görünüyor...yoksa gelecek olası kötü bir bilançoda sıkıntı yaşanabilir...

banvitte 30-37 milyon tl aralığındaki karlar olumludur...ama 30 un altı çok kötü algıya neden olur ki o vakit bir çok kişiyi dökmek için aşağıya doğru hisseyi salınıma koyabilirler...öyle bir ihtimalde 12-13 tl ler dahi görülebilir...ama o düşüşler dökme amaçlı olacaktır...,

ikinci ve üçüncü çeyrekler her halükarda iyi gelecektir...çünkü daha bu ayın başında %12 lik ürünlerine zam yaptılar ve daha piknik dönemlerinin başındayız...genelde mayıs ayına kadar bir zam daha yapma ihtimalleri var...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. "Kümes Hayvancılığı Üretimi, Şubat 2018

Tavuk yumurtası üretimi 1,6 milyar adet olarak gerçekleşti

Tavuk yumurtası üretimi Şubat ayında bir önceki aya göre %8,4 azalırken, bir önceki yılın aynı ayına göre %3,7 arttı.

Kesilen tavuk sayısı 94 milyon, kesilen hindi sayısı ise 439 bin adet oldu

Kesilen tavuk sayısı Şubat ayında bir önceki aya göre %9,5 azalırken, bir önceki yılın aynı ayına göre %5,2 arttı. Şubat ayında kesilen hindi sayısı ise bir önceki aya göre %5,3 azalırken, bir önceki yılın aynı ayına göre %74,3 arttı.

Tavuk eti üretimi 166 590 ton, hindi eti üretimi ise 4 647 ton olarak gerçekleşti

Tavuk eti üretimi Şubat ayında bir önceki aya göre %8,2 azalırken, bir önceki yılın aynı ayına göre %7,8 arttı. Şubat ayında hindi eti üretimi ise bir önceki aya göre %11,1 azalırken, bir önceki yılın aynı ayına göre %91,9 arttı.

Tavuk eti üretim miktarı, Şubat 2018

Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış seriye göre tavuk eti üretimi bir önceki aya göre %0,02 azaldı. Takvim etkisinden arındırılmış seriye göre ise tavuk eti üretimi bir önceki yılın aynı ayına göre %7,9 arttı.

Bu konu ile ilgili bir sonraki haber bülteninin yayımlanma tarihi 14 Mayıs 2018’dir."

ocak ayı 31 gün şubat ise 28 gün olduğu için üretimde bir sıkıntı yok kaldıki bu rakamlar Banvitin değil türkiyenin.
    Ayrıca Banvit daha fazla zam yaptığı için yeni kümescilerle anlaşarak kümes sayısınıve üretimi artırmış olabilir.
    ssss

6. üretim hemen hemen aynı civarlarda olduğunu tahmin ediyorum...sektör kendi arasında anlaşıp tavuk üretimlerini kısıtlarsa bu durum tavuk ettinin zamlanmasına ve dolayısı ile kar marjının artmasını sağlar...aşırı üretim fiyatları olumsuz baskılar...

fiyatları arz ve talep belirliyor...talebi karşılayamayacak bir üretim fiyatın yükselmesine neden olur...talebi aşan üretimler de fiyatı düşürür...

bu arz ve talebin durumu biz ky lar en güzel market fiyatlarından fiyatları takip ederek anlayabiliriz...spekler zaten şirketten doğrudan bilgi almaktadırlar....

7. Bim, Banvit veriyordu hem kırmızı hem beyaz et ama artık sadece hindi görüyorum. Bim e gider varsa bakabilirse sevinirim.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by muhabbet Yazıyı Oku
    Bim, Banvit veriyordu hem kırmızı hem beyaz et ama artık sadece hindi görüyorum. Bim e gider varsa bakabilirse sevinirim.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın Muhabbet,
    Bizim Bim de Banvit çiftlik tavuğun Kg. 8.95 TL den satılmaktadır. Mal pazartesi sabah raflara konur, çarşambaya kadar tükenmektedir.

Sayfa 567/872 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •