Sayfa 568/945 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

Alıntı Originally Posted by OĞUZ123 Yazıyı Oku
    Götürecekler sanırım.
    Dört çeşit insan vardır: Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen: O bir aptaldır uzak dur. Bilmeyen ve bilmediğini bilen: O basit bir insandır. Öğret. Bilen ve bildiğini bilmeyen: O uykudadır. Uyandır. Bilen ve bildiğini bilen: O akil insandır. Takip et.

2. Patron ve adamları Hergün başka bir film çeviriyorlar.Bugünde gedik üzerinden oynuyorlar.Adam ilk seans alıcılarda kafada oynuyor sonra ikinci seans 40k ekside toplamda 3.3M işlem yapmış.Yani kısacası patronun keyfi daha olmamış.Yoksa endeks, alış satış hacim felan hepsi yalan.Tekniğe saygım var ama bu şeref yoksunları onun da kitabını yazdıklarından dolayı istediği gibi oynuyorlar..Ytd..

Alıntı Originally Posted by Batuhan78 Yazıyı Oku
    Patron ve adamları Hergün başka bir film çeviriyorlar.Bugünde gedik üzerinden oynuyorlar.Adam ilk seans alıcılarda kafada oynuyor sonra ikinci seans 40k ekside toplamda 3.3M işlem yapmış.Yani kısacası patronun keyfi daha olmamış.Yoksa endeks, alış satış hacim felan hepsi yalan.Tekniğe saygım var ama bu şeref yoksunları onun da kitabını yazdıklarından dolayı istediği gibi oynuyorlar..Ytd..
    Tüm yazdıklarına katılıyorum ama bugün başka gibi geliyor bana hazırlıkları var gibi.
    Dört çeşit insan vardır: Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen: O bir aptaldır uzak dur. Bilmeyen ve bilmediğini bilen: O basit bir insandır. Öğret. Bilen ve bildiğini bilmeyen: O uykudadır. Uyandır. Bilen ve bildiğini bilen: O akil insandır. Takip et.

4. Gençler şu ankete bir el atalım yaww
    Hem oy vermek bir vatandaşlık görevidir...

http://www.hisse.net/topluluk/showth...47#post3161947

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5.  Alıntı Originally Posted by marinsea Yazıyı Oku
    Tüm yazdıklarına katılıyorum ama bugün başka gibi geliyor bana hazırlıkları var gibi.
    Usta;kesinlikle katılıyorum.zamanı geldiğini düşünüyorum.Sürünmeyi fazla uzattı.Kolay gelsin.

6. Pasta paylaşabilirsiniz arkadaşlar

Sayfa 568/945 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •