Originally Posted by
İCE MAN
Bu şirketi şu an sektoru ile değerlendirirsek yataş ile kiyasliyoruz değil mi?, bunda mutabık olduğumuzu düşünüyorum.
Yataş bir yılda bugünkü hale gelmedi, eski topikte yataş ile ilgili yazılarımı (2011-2014 ) bulabilirsiniz. 2011'den beri yataş 0.80'lerden buralara geldi. 42 mln. Sermayeli bir şirket ve şu an yıllıkta 65-70 mln. kâr getiren bir şirket haline geldi.
Şimdi gelelim kelebeğe, 210 mln. Sermayeli bir şirket ve eski sermaye 50 mln. , Birleşme sonrası yeni sermayeye ulaştı. ilgi çekmesi 2016 olmalı Yabancı fon 1.35' ten bir miktar alınca başladı. pd/dd olarak aynı seviyede görmüyorum ama bu demek değil ki hisse gitmez, yükselmez. Onunla ilgili de bir fikrim var ama kimseyi yönlendirmemek adına o bana kalsın.
Fakat demek istediğim burada bir yataş performansından bahsedebilmemiz için mesela 2020 projeksiyonunda 200 - 300 mln. kâr potansiyeli görebiliyormusunuz?
Cevap evetse sorun yok ayrıntılar daha sonra konuşulabilir ama benim fikrimi sorarsanız o rakamları en azından bahsettiğim dönem için ulaşılabilir görmüyorum. Saygılarımla..
tamamen kişisel görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi değildir..
Yer İmleri